.
Отговор в тема
Страница 5 от 77 ПървиПърви 1234567891555 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 1903
    Ваня ..но то си личи от ника де хаха

[quote="krem4et0"]
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Цитирай Първоначално написано от [b
    a[N]D[i]T[k]a]Йоана .. или на кратко както почти повечето хора в интернет пространството ме знаят - Ани
    Ъ? И аз се казвам Йоана, но не мога да си представя да ме наричат така. Къде е Йоана, къде е Ани ... не знам .. както и да е, прекалих с ябълките днес.
    мразя името си.. за първи път може би го казвам тук.. дори когато се запозная ме е срам от него еми не го харесвам и това е... всички в семеиството ми го знаят...а ани идва от иоАНА.. и от там ани... кратко просто и ясно .. а и за щастие не се сещам за оригинала..
    Аз се казвам Алекзандра и много ме кефи.Не бих си го сменила.
    Как може да те е срам от емуто ти.Мен много ме кефи.Братовчедка ми е на 2 години и тя се казва Йоана.
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Аз съм Динко, приятно ми е.Харесвам си името, само където не знам със сигурност , кога имам имен ден /мисля че е на 21.05 Св. Константин и Елена ..- от Константин, Костадин..Динко/ , но според други името ми идва от Господин /Често срещано в Старозагорския край, откъдето е бил дядо ми ,мисля че се празнува на Коледа /, абе както и да е празници да има, да се веселим и черпим до зори.

AFT и на мен ми се налага... за сметка на това и много малко хора го запомнят от първия път.. не го харесвам.. не можете да ме съдите за вкуса ми .. . много по добре щеше да е ако са ме кръстили на тати - Мира..много повече ми харесва но тати не е искал

казвам се Милен, кефи ме кратко и ясно пък и не се срещат много хора с мойто име, не е като Иван или Петър които на всеки 50 метра ще се казва Иван или Петър

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami az e triabvalo da se kazvam Gabriela no diado mi i ba6ta mi sa se nalojili i nakraia sa me krustili Aleksandra(na diado mi) i mi vikat Sandra(kakto e iskal ba6ta mi da se kazvam). Stra6no mnogo si haresvam imeto i mislia 4e zvy4i dosta vny6itelno i seriozno.Ne sum i niama da razre6a na nikoi da mi kaje Sa6ka.Protivno mi e.Ina4e obi4am horata da se obru6tat kum men s cialoto mi ime i zatova vinagi taka se predstaviam.

Ina4e obojavam imenata Ioanna i Kristiana no taka se kazvat sestrite mi i niama da moga da krustia decata si taka.

P.S: Praznyvam na 23.04.Togava e praznika na mu4enica Aleksandra.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Ми аз се казвам Станислав,не ми харесва ама какво да се прави.Повече ми се иска да съм Слави.
    Благодарен съм,че все пак не са ме кръстили Стоян по воля на бащатко мии.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

МИНА СЕ КАЗВАМ И НЯКАК СИ МН ГО ХАРЕСВАМ защото е някак си e истинско българско не е някво американско или такова макарче и те са хубави но мойто мн мн си го харесвам.
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Az se kazvam Katerina i mnogo si haresvam imeto. Krustena sam na baba mi (maikata na ba6ta mi) i mnogo se kefq na tova 4e imam imen den (na 24.11). Galeno mi kazavat Kate, Kati, Keti.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

Margarita se kazvam I obicham imeto si!
    Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Биляна. Като малка изобщо не си го харесвах и постоянно повтарях, че когато стана на 18 ще го сменя...
    Сега си го харесвам страшно много.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    Ами казвам се Борислава и нещо не и харесва,кръстена съм на дядо си,можело е и на баба ми ама наще неееееее ,но бих искала да е на баба ми,можех да се казвам Весела или нещо такова .

Toni...no imam ogromnoto jelanie da si go smenq...vqrno kratko i qsno e...ama nqkak si neshto ne mi dopada,a inache sam krastena na baba mi...
    "Стилът никога не излиза от мода"

Даника се казвам
    ''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''

Аз съм Ива и много си харесвам името.

Guest
    Аз съм Нора,ама не мога да казвам "р" и не мога да си казвам името. Приятелите ми викат Нори,Норче,Норка,Норита...Аз съм _SilveR_MooN_ ама забравих да си вляза в ника.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    az sam Mariq-haresvam si imeto,ne bih se predstavila s dugo
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Илиана харесвам си щото се среща рядко!

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от Danika
    Даника се казвам
    Хубаво име имаш! \/

Град
    Някъде из вселената
    казвам се Цеци пр ми е

kazvam se Kalina i mi haresva imeto. Vse pak nashite iskali da me krastqt Kristalina (vse edno krastava kalina ujs) dosta mi e antipatichno tva ima ako izobshto iam takova ,inache fr mi vikat kiko ,kalino ,obache mn se draznq kato mi kajat kalinke ili kalinche

Моето име е Моника,не е от най-хубавите,ама на мен си ми харесва

Казвам се Юлиана... баща ми ме е кръстил на месец юли ,но не искам така да се казвам .. Искам Йоана...Виктория или Кристина :>>
    Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0 ...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!

..................
    Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!

Колю
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ДжУдЖе_C_nPaШкИ_F
    Аз се казвам Надежда, но фр ми казват Наде, Надя...или кой както му скимне. Само класната до 7 кл ми казваше Надинка, за което ми идваше да я шибна... а също мразя да ми викат надюшка, но това никой не си го позволява, понеже ако го чуя и има последствия...
    Ок приятно ми е Надюшке

Казвам се Никола, приятелите и роднините ми, ми казват Колю

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си