- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Ваня ..но то си личи от ника де хаха![]()
[quote="krem4et0"]Аз се казвам Алекзандра и много ме кефи.Не бих си го сменила.Първоначално написано от [b
Как може да те е срам от емуто ти.Мен много ме кефи.Братовчедка ми е на 2 години и тя се казва Йоана.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
Аз съм Динко, приятно ми е.Харесвам си името, само където не знам със сигурност , кога имам имен ден /мисля че е на 21.05 Св. Константин и Елена ..- от Константин, Костадин..Динко/ , но според други името ми идва от Господин /Често срещано в Старозагорския край, откъдето е бил дядо ми ,мисля че се празнува на Коледа /, абе както и да е празници да има, да се веселим и черпим до зори.
AFT и на мен ми се налага... за сметка на това и много малко хора го запомнят от първия път..не го харесвам.. не можете да ме съдите за вкуса ми .. . много по добре щеше да е ако са ме кръстили на тати - Мира..много повече ми харесва но тати не е искал
![]()
казвам се Милен, кефи ме кратко и яснопък и не се срещат много хора с мойто име, не е като Иван или Петър които на всеки 50 метра ще се казва Иван или Петър
![]()
Ami az e triabvalo da se kazvam Gabriela no diado mi i ba6ta mi sa se nalojili i nakraia sa me krustili Aleksandra(na diado mi) i mi vikat Sandra(kakto e iskal ba6ta mi da se kazvam). Stra6no mnogo si haresvam imeto i mislia 4e zvy4i dosta vny6itelno i seriozno.Ne sum i niama da razre6a na nikoi da mi kaje Sa6ka.Protivno mi e.Ina4e obi4am horata da se obru6tat kum men s cialoto mi ime i zatova vinagi taka se predstaviam.![]()
Ina4e obojavam imenata Ioanna i Kristiana no taka se kazvat sestrite mi i niama da moga da krustia decata si taka.
P.S: Praznyvam na 23.04.Togava e praznika na mu4enica Aleksandra.![]()
Ми аз се казвам Станислав,не ми харесва ама какво да се прави.Повече ми се иска да съм Слави.
Благодарен съм,че все пак не са ме кръстили Стоян по воля на бащатко мии.![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
МИНА СЕ КАЗВАМ И НЯКАК СИ МН ГО ХАРЕСВАМ защото е някак си e истинско българско не е някво американско или такова макарче и те са хубави но мойто мн мн си го харесвам.![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Az se kazvam Katerina i mnogo si haresvam imeto.Krustena sam na baba mi (maikata na ba6ta mi) i mnogo se kefq na tova 4e imam imen den (na 24.11). Galeno mi kazavat Kate, Kati, Keti.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Margarita se kazvam I obicham imeto si!![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Биляна. Като малка изобщо не си го харесвах и постоянно повтарях, че когато стана на 18 ще го сменя...![]()
Сега си го харесвам страшно много.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ами казвам се Борислава и нещо не и харесва,кръстена съм на дядо си,можело е и на баба ми ама наще неееееее,но бих искала да е на баба ми,можех да се казвам Весела или нещо такова
.
Toni...no imam ogromnoto jelanie da si go smenq...vqrno kratko i qsno e...ama nqkak si neshto ne mi dopada,a inache sam krastena na baba mi...
"Стилът никога не излиза от мода"
Даника се казвам![]()
''Ние толкова привикваме да се преструваме пред другите,че в крайна сметка започваме да го правим и пред себе себе си''
Аз съм Ива и много си харесвам името.![]()
Аз съм Нора,ама не мога да казвам "р" и не мога да си казвам името.Приятелите ми викат Нори,Норче,Норка,Норита...Аз съм _SilveR_MooN_ ама забравих да си вляза в ника.
az sam Mariq-haresvam si imeto,ne bih se predstavila s dugo
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Илиана харесвам си щото се среща рядко!
kazvam se Kalina i mi haresva imeto. Vse pak nashite iskali da me krastqt Kristalina (vse edno krastava kalina ujs) dosta mi e antipatichno tva ima ako izobshto iam takova,inache fr mi vikat kiko ,kalino ,obache mn se draznq kato mi kajat kalinke ili kalinche
Казвам се Юлиана... баща ми ме е кръстил на месец юли ,но не искам така да се казвам .. Искам Йоана...Виктория или Кристина :>>![]()
![]()
![]()
Не давай надежда на нещо,което веднъж се е преебал0...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Когато искаш..намираш начин..когато нe искаш..НАМИРАШ ПРИЧИНА!
..................
Когато нещата не вървят и тъгата е изпълнила сърцето ти, когато сълзите напират в очите ти само ми кажи и ще дойда при теб. Аз проодавам салфетки!
Ок приятно ми е НадюшкеПървоначално написано от ДжУдЖе_C_nPaШкИ_F
![]()
![]()
Казвам се Никола, приятелите и роднините ми, ми казват Колю![]()
![]()