- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Симона, не си харесвам името![]()
![]()
Memento moriendum esse!
Мария,аз много си харесвам името
Ако обичаш някого-пусни го на свобода.Ако той се върне при теб,значи е твой.Ако не се върне,значи никога не е бил...
Ми Екатерина....много-много не си го харесвам ама кфо да правя...кръстена съм на баба ми...и тя си почина преди няколко години...абе беше си достойна за уважение жена...та гледам и името да си уважавамИначе доста от моите приятели ми викат Катс или Кими
И тфа ме кефи \
/
Em kazvam se Viktoria i 4estno kazano mn haresvam imeto si,poneje ozna4ava pobeda.NApylno otgovarq na naporistiq mi i uporit harakter-obiknoveno polu4am tova,koeto iskam kolkoto i usiliq da iziskva![]()
ам не помня дали тука писах така чеваля съм аз
.!.
илиана се казвам и мнооого ми е яко когато ми казват на галено Иле![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Az sum Desi priqtno mi e.![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Игнатия ми е заглавието.Мразя си името,защото трябва да го повтора по 456745 пъти,та да го разберат.Иначе Цветелина или Ина ми харесват като имена
Ивелина се казвам.И си харесвам името![]()
Аз съм Силви ,мн си го харесвам името, но много хора са решили,че се казвам Силвия и така ме наричат...яко се нервирам..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Мии аз съм Младен.Харесвам си името и в града дет живея май само аз съм Младен хах.Иначе много хора са ми викали"младши","млад" и за т'ва се дразня много.
C-WALK STYLE baby yeahh.
аз май съм писала в тая тема...нз
както и да е, казвам се Крисия(ударението е на първото И) и си харесвам името страшно много! :P
Maриел (ударението е на А ). Не ми е много типично името.. но си го харесвам![]()
EMO - Емоционално Малтретиран Олигофрен
Първоначално написано от flying_girl
Ами аз съм Валентина... харесвам си името ама на кратко като ми викат Валя/Вальо и ми става ужасно
Та така де научиха се дами викат Валка
![]()
You're a looser. But I'm not.
Ама Валя или Валентина?Първоначално написано от woshia_style
You're a looser. But I'm not.
Пламена да харесвам си именцето![]()
Аз се казвам Ева, но не си харесвам името, защото много хора ме питат къде е Адам, което е адски тъпо. Иначе бих искала да се казвам Виктория, много ме кефи това име.![]()
Доценте наш, ти който си на бюрото да се чуе твоето име, да бъде твоят подпис и тройката наша да бъде, както в книжката, така и в протокола. И прощавай за отсъствията, както ние ти се радваме на твоите. И не ни оставяй на ликвидация и не ни възспирай при преписване. Наздраве! Опа, Амин!
Глория..мн си харесвам името и не бих го сменила за нищо на светавсе пак означава СЛАВА
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Вера, определено си го харесвам, макар че като малка го мразех...
викаха ми Верка... ми тъпо е, а сега - Вере, Верче...![]()
Казвам се Стела, викат ми Стели, Стелита и т.н
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Даниела -мн си харесвам името и си го обичкам много.
Three words.Eight letters.Say them and im yours..
Heyyyy HiSsss!Az sum Borqna.Poprincip predi mrazeh imeto si,oba4e naskoro po4nah adski mn da si go haresvam,ama vuv foromu tuka ne vidqh ada6i..![]()
Ina4e fr mi vikat Buba,Bubka,BubeTy,Bubs,Bori...i Bobi ponqkoga(ama mene tfa me drazni ve4e)
What is the life?The life is love.What is the love?The love is kiss.What is the kiss?Come and i will shoW YoU...