- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Казвам се Наталия,но не ми харесва особено затова всички ми викат или Нати или Натали или НатитУ.![]()
Казвам се Александрина... Харесвам си името.Почти всички ме наричат нагалено - Али, а останлите с др. умалителни форми на името миЕдинственото, което не понасям е някой да ми каже Сашка.. просто побеснявам.
![]()
![]()
![]()
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Natalia se kazvam i da haresvam si imeto![]()
Оо, адашкаПървоначално написано от LuDAtA^s^LoPaTa
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Аз пък се казвам Стилияна и много си го харесвам
Казвам се Даяна.Не го харесвам особенно много , ама няма начин![]()
Гълъбин мен си ме кефи мойто име![]()
Десислава е мойто
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
и азПървоначално написано от krisi_pisi
![]()
stanislava i si haresvam imeto
Хехе и аз съм ДаянаПървоначално написано от Sweet__baby
Казват ми Дани, Диди, Дан и тем подобни, ама защо се регнах като данчету да ме пита някой
![]()
Харесвам си имато, защото ... ми и аз незнам защо :P Просто ми харесва
![]()
6to si mrazi6 imeto az puk mnogo go haresvamПървоначално написано от sladkish_14
![]()
a i moito si haresvam Marina se kazvam
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Юлия-приятно ми е!Не си харесвам името,защото......просто ме дразни!Много се радвам някой като ми каже Юле,Уле,Юленце и т.н.... \/
Десислава е моето и си го харесвам.Накратко ми казват Деси и по-рядко Дес.![]()
It's better to be hated for what you are,than to be loved for what you are not!
ПИЧКА \/
![]()
![]()
лИз-бЛиЗ
баш ми е драго!![]()
![]()
![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Казвам се, както са ме кръстили родителите ми!!! Харесвам си името даже много \/
Силвия,харесвам си го \/
![]()
The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.
Аз съм Кристина... не ми харесва особено името ми. Незнам защо, но съм си набила в главата,че името трябва да отива на определен човек.. А моето определено не ми ходи...
Поне според мен.. Но Крис ако ми кажат..
по добре ще е ако Криси
Въпреки, че името от профила ми е KpuCuTo0o и него не го харесвам.. просто е много стар.. а тогава бях харесала
едно момче със ник нейм подобен на този.. Къде ми е бил ума... А иначе като имена ми допадат Emma и Лора..