- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Ваня![]()
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Мирела се казвамМи харесвам си името ама преди проклинах
Бях тъпа лигла а сега се радвам, че има малко хора които се казват така.Друго нещо е да се казваш Ягода
![]()
казвам са Мартин.Не бих казал чи обожавам името си ама не сам имал мнение по въпроса
Николай
И аз не се радвам с него що'то винаги съм искал да се казвам Никола но к'во пък нали си е мое.
912.Crew
Започнеш ли да танцуваш веднъж.. връщане назад няма..
Танца е чувство, Танца е любов, Танца е свобода..
Казвам се Михаела и адски много си мразя името ужасно е най-мразя някой като ми каже Миха или Михаело пфффффффффф![]()
![]()
![]()
![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
LoVe YoU sOoOoOo MuCh...
Мх..вие сте добре..ама аз като се казвам Славена![]()
Ужас!!!Мразя си името,просто само като го чуя ии...
![]()
Иначе ми харесват..Виктория,Екатери а и някакви такива по нежнички
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Николета![]()
![]()
Стаа Ама поече ме кефи НИкОл
![]()
бтв първата вечер от живота си сам била с заглавие МАя после добре че не са ме крастили НИколинка по искане на бабата ми
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мммм аз съм МарияИ си го харесвам...в някои отношения...но когато брат ми ми каже Маро ми иде да го удуша!
Забранила съм му със закон да ме нарича така!
Но иначе ако имам момче бих го кръстила Иван-Александър или Венцеслав,а ако имам момиче-Елисавета,Боряна,Теодора,Й ана,но като цяло харесвам оргиналните имена като Карина или Ханна(баси яките имена!!),и в това отношение не си харесвам името,на практика всеки четвърти човек се казва Мария,но като гледам и Ралица мн често се среща тук...Няа значение,името ми отива,свикнала съм си с него,може да не много оригинално,но понякога и аз съм така,придържам се към ританата...
![]()
Аз съм Ивайло приятно ми е! Харесвам си иметоПриятелите ми викат Иво, но някой като каже Ивец направо
![]()
Аз се казвам Аспарух, на галено ми викат Омуртаг,а никнаме-а ми е Kрум, приятно ми е ....
Деян(дидо) мн си ме кефи името ми![]()
The Spark
U suck..Първоначално написано от 5StaR
Kaзвам се Боцо ма ми викат Боцко на галено.
Blow meПървоначално написано от BaiboCo
The Spark
Габи ме наричат приятелите на галено, или Габз, а се казвам Габриела![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
Жоро![]()
Аз съм Валентина..мм харесвам си името![]()
Аз се казвам Даня ...незнам дали го харесвам понякога ми викат иорданка а не се касазвам така името ми е руско и искам да ми викат Дани ама няма брат4ехаресва ми 6тото е нетипи4но и странно а в класъ ми имаме и Донислава
Ivan i si go haresvam![]()
Аз съм ВероникАи си обужаавам името
![]()
* (*)* (*)* Love under the stars... they seem very far, but you are so close the star I love the most. * (*)* (*)*
Ивиянахаресвам си го..
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!