- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
името ми е ПЕТКО и не го харесвам особено може би защото съм третия или четвъртия или петия незнам точно от рода с тфа име и дори и трите ми имена са като тези на дядо и на неговия дядо (познанията за родословното ми дърво се изчерпват само до там)Че така де името ми е на над 200 години и за тфа не ми харесва особено ама нали е традиция........
Kazvam se Elena...A iskam da se kazvam Alexandra ili Daniela![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
аз съм Карина и спр си го харесвам
Само най-близките ми приятели знаят, че се казвам Прея-Ейрин-Комфорт (Prayer-молитва, Ейрин-Ирина-баба ми от майчина страна, Comfort-Комфорт-баба ми от бащина страна) Предпочитам да ме наричат Прея, така се представям, иначе и без това е много дълго. Прея ми харесва, но всичките други щуротии ме побъркват и се срамувам от тях...
mindscan
Цялото ми име е Валентина,мн ми е странно незнам защо![]()
приятелите ми ме наричат Валя,Вале или Вал![]()
;]
Първоначално написано от preichetoy
![]()
![]()
Аз си мислех,че само мойто не е българско и е трудно да го видиш ...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Welcome to da club! And wut is ur name?Първоначално написано от SuperSizee
mindscan
Първоначално написано от eXtrem3-g1rl
oooooo s16tata rabota s1m i az![]()
![]()
Изабели много си го харесвам
![]()
И аз съм Изабел.Преди хич не си харесвах името,но сега си ми харесва.Първоначално написано от mariq_
![]()
Даяна
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
..
В живота има срещи и раздели, в един момент си готов да продадеш душата си за един човек, в следващия вече не се познавате.. явно така сме устроени хората?
kak moje da go mrazi6 tolkova e hubavo az iskah da se kazvam takaПървоначално написано от sladkish_14
![]()
![]()
![]()
Ot IzGuBeNaTa LuBoV OsTaVa SaMo BoLkA I SaMoTa,OgRaBeNa DuSha,RaZbItO SaRcE i VaPrOsA''ZASHTO'' .No Po DoBrE Da q IzGuBiSh OtKoLkOtO NiKoGa Da NeSi q SrEsHtAL!!!
vsa6tnost zabravih da kaja 4e se kazvam Sonq makar 4e go bqh pisala v edna tema ami 4ak da si go haresvam mnogo ne no ne e i 4ak tolkova lo6o![]()
Ot IzGuBeNaTa LuBoV OsTaVa SaMo BoLkA I SaMoTa,OgRaBeNa DuSha,RaZbItO SaRcE i VaPrOsA''ZASHTO'' .No Po DoBrE Da q IzGuBiSh OtKoLkOtO NiKoGa Da NeSi q SrEsHtAL!!!
ем аз се казвам Виктория (вики) ;д и си харесвам доста името![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Екатерина се казвам ... еми не изгарям от желание да се казвам така , но на името нищо му няма ... само аз избочвам !![]()
Аз съм Елизабет и много си харесвам иметоказват ми Бети
![]()
Аз съм Калина и ми викат Кали или Калинка...кефа си се на името, само мн се дразня , като ми викат Калинче!!!
![]()
![]()
![]()
Виктория и ми харесва , ама ако ми казват Виктория ме дразни , шото е дългоВикс е супер
![]()
Николета,мразя го![]()