- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Цветелина и не го харесвам![]()
Анна и мн си харесвам името![]()
Vqrvai v Bog i go pochitai!!!!
su6totoПървоначално написано от krisi_pisi
![]()
![]()
![]()
Евелин .. мн хора мислят тва име за мъжко, но зависи от ударението..бла бла.. казано накратко -> момиче съм
повечето хора ми викат Еви![]()
Еха баба ми се казва Хубавена{впрочем хубаво име},а майка ми Албена{Бени}Първоначално написано от SaMiChKy
![]()
.Колкото до мен,аз съм Вероника и да харесвам името си..и това ,че е дълго даже много ме кефи,защото ако е кратко става много просто{лесно},а като цяло дългите имена много ми харесват..иначе съм щяла да бъда Симона или Моника.Аз съм кръстена от някакъв много популярен тогава сериал ,"Богатите също плачат"се бил казвал и главната актриса и в сериала и в реалността се е казвала Вероника и била много красива и така..
![]()
![]()
П.с.-Имам приятелка на име Радостина и на нея сякаш не й пука много,но аз много се ядосвам като и кажат "Радка"..Радостина е толкова хубаво име,а Радка е бахти селянията![]()
здравеите теди се казвам на 18 години съм от мездра съм но уча във враца нямам братя и сестриимам си гадже казва се ники и съм с него вече от повече от 2 години
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз съм Ирина и си го харесвамИначе приятелите ми ми викат Ина,което пък още пожече ми харесва
![]()
If One Day You Wake Up And You Can't See The Sun,You Are Dead Or You Are The Sun...
Az sum Alisa priqtno mi e![]()
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!
Десислава харесва ми , но винаги съм искала да се казвам Елена![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Казвам се Даниела ... и името супер много ми харесва![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
никол i mnoo si go haresvam![]()
Аз съм Златиана и страшно много си харесвам името![]()
Valentin![]()
ddz kefi me g/d ma mn se drazna da mi vikat na po kyso "VALE"
![]()
![]()
![]()
![]()
Казвам се Моника понякога харесвам името си, друг път не...
нЯма кфО Се прОбвАш С мЕн..нАй-мНоУ мА имАш За ЕдИн дЕн ! сЪрцетУ ми Е нА хилЯдА ПърЧенцА...зАРадИ нАкОнтЕни моМчЕнцА...И пРосТу разбЕрИ , нЯма дА имА с Кфо тЕ обичАм и зА мАлКо доРи !!!
Mмм..Славена![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
Виктория се казвам ... Харесвам името си !! ... нз може би алисия ама тва си ми е перфектно![]()
![]()
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Казвам се Любомира,за приятели и близки Люси![]()
kazvam se Galamn si mraza imencetYy
no se kefq kogaty priqtelite mi me nari4at Galka vsqko ime si ima +i -
Аз съм Валентина и въобще не си харесвам името![]()
in defense of our dreams...
Ирина и напоследък почнах да си го харесвам , че се преместих в друго у-ще и там почнаха да ми измислят по яки галени имена![]()
![]()
Казвам се Малина преди не ми харесваше,но сега си го харесвам много.Когато съм се родила майка ми е искала да ме кръстят Ани,но баща ми не е искал.....Кръстена съм на баба ми.Харесвам си го,защото има плодче малина.Първоначално написано от KiSs_mY_LiPs
![]()
еми аз съм Габриела, харесвам си го, има го във всички страни, на галено ми викат габи, габс, гъбке
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
казвам се Лора, ии... не си харесвам името![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Името ми е Симона и определено ми харесва![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Аз съм Нели!Приятно ми е! :P Харесвам си името...само да не го променят на Нело!Лелеее,полудявам![]()