- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Еми аз съм Габриела! Викат ми Габи, Габс, Габу, Габ4е, Габи Йо, Йо, Йо-Йо, Йой... И... да харесвам си името!![]()
![]()
![]()
Ми аз съм Валентина ... мразя си иметоиначе ми викат .. валка , вал, вале, Понякога майка ми ми вика Вачо
![]()
![]()
Забравих...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Казвам се Зорница и (меко казано) си ОБОЖАВАМ името![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Kazvam se Martina..iskam da se kazvam Siqna ili Anna-Mariq![]()
Summer (h)
Весела![]()
![]()
Бахти грозното име. Мн го мразя.
Ама приятелите ми ме наричат Веси, Васи, Виви, Вивка, Вивс и по става.
Винаги съм искала да да се казвам Ева или Габриел.![]()
Аз се казвам Елена , приятно ми е харисвам си името в повечето случаи . Викат ми Лени Ели Елинка ( или ако ме викат Елинко ) или Линд![]()
![]()
![]()
Виктория-Мария..![]()
Ами..харесвам си името мн, едни ми викат Вики, Викса, Викси, Викинце, Викс, Викторич, Виктор други Миме, Марулка и тем подобни измишльотини![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Здравейте тийнове, като нов потребител тук и аз ще се намешам в тази тема
Нося едно от най-разпространените имена в БГ... казвам се Димитър и името си ми е екстра. Нямам оплаквания![]()
Много рядко ме наричат така, само на важни срещи когато съм.. иначе Митко или "дълъг", защото съм леко казано висоок![]()
Поздрави.
Аз се казвам Иво и си харесвам името![]()
What you give is what you get !!
Красинка се казвам..Краси/Красе/Красенце/КрАсинке...ми..Краси ми харесва повече..т'ва Красинка ми звучи някво грубо, а и някой кат ми каже КрасИнке и се едно ше ме бие и...Абе като цяло не го харесвам...
![]()
Харесва ми Вероника/Преслава/Румяна...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пълна съм с психични отклонения, ама до едно си ги обичам ! ♥ :P
Мартина![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
май нейм ис Радаи си го харесвам...типично българско име
He'll never know if you never show the way you feel inside ...
Емилия ,много си го харесвам !викат ми сякак еми,емс,еминце,ема,емили,ем ц,емяц и др.
харесва ми името : Рейчъл както и моето ,незнам стана ми едно от любимите
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
аз се казвам Борис и ме кефи името ми, ама ако ще и Стамат да ме бяха кратили, се ми е 1![]()
Usmihni se na jivota, nishto che ponqkoga e gaden...!
Казвам се Деница .. а относно това дали харесвам името си .. Ами харесва ми как ми викан накратко - Дени или Деничка ... Цялото име не го харесвам, защото има "ц"![]()
Ами Габриела се казвам и горе долу си харесвам името. Дразни ме факта че го има навсякъде по светаХаресва ми името: Евелин - една приятелка се казва така и някакси много яко звучи. Харесва ми и Ванеса
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Никол .. аз си харесвам името защото било френско![]()
![]()
![]()
;; ImpoSSible iS noThing ;]] ,,
Антония..нищо особено не е,но така или иначе ми викат само по фамилия![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
МРАЗЯ ИМЕТО СИ![]()
![]()
казвам се Ния .като малка когато се запознавах с някой ми бяха нужни 5 минути да му обясня че се казвам Ния а не Мияно като цяло си харесвам името
![]()
Не върви пред мен, може да не те последвам. Не върви зад мен, може да не те водя. Върви до мен и ми бъди приятел.
Костадин
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Тук почти всички започнаха "Аз се казвам ...... приятно ми е" незнам защо,но това ми се струва все едно сме в някаква група за алкохолици.И така де да не остана по-назад и аз така
.
Казвам се Мариян,приятно ми е!Приятелите ми викат Мъро.Чесно казано не си харесвам много,много името ама квода се прай такъв е живота
![]()