- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Ъмии..Казвам се Елица..викат ми Ели.. харесвам си името,но не чак толкова.. мама е искала да ме кръстят Александра,което име повече ми харесва,но баща ми и баба ми са настоявали да се казвам Елица![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Всички Мартиновци ,които познавам са супер смотани ,грозни и т.нПървоначално написано от creet3
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Теодора. Наще са се чудили м/у Теодора и Александра.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Гергана![]()
Първоначално написано от elito0o0o0
![]()
моите и двамата дето познавам са много готини, май не е от името
![]()
Петя- и аз не го харесвам ама..не знам как искам да се казвам,само не и Петя![]()
![]()
![]()
![]()
Ивайло не е лошо ,не е нищо особено ама кво да се прави чуди ли са се между Иван и Ивайло,ама май трябваше Ангел,защото съм роден на 8 ноември![]()
И аз се казвам Виктория харесвам си името ,но страшно се дразна ако някой ми каже ВикториоПървоначално написано от LiPs_of_an_AnGeL
![]()
И ако се питаш дали си бил обичан някой ден, недей да мислиш, а просто си спомни за мен! ;]
Павлета .. харесвам си го г/д![]()
Габриела. Ами харесвам си го - има безброй начини как да ми викат на галено![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Казвам се Мартина и така са решили нашите да се казвам още, когато са разбрали за менХаресвам си името, но повече искам да се казвам Анна или Анна-Мария.. Все пак и така съм си доволна :P
Казвам се Александър.Ами името си го бива знам ли![]()
A journey of a thousand miles begins with a single step..
You are never a loser until you quit trying..!
skype - adrenalincho__
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000929970991
Никита
Янна =) не си го харесвам,защото повечето ми приятели ми казват Янче , а аз мразя това име![]()
![]()
Tодор - харесвам го - има много различни начини да ми викат.![]()
87% от младото население не може да смята, ако си от останалите 56% сложи това в подписа си !
Златина се казвам.. Не го харесвам, отвратително ми е![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Антония..името ме кефи, щели са да ме кръстят Антоанет,ама то е тъпо,Добре че съм си с тва име хах,но някой път става банално XD
Аз такива ги убивам на място ,защото името е свято...Първоначално написано от happyyy1
ВИКСЪН=Виктория
По ника мислех, че се казваш СилвияПървоначално написано от silwinka
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.