- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Казвам се Василена. Името не ми допада особено, но нали си е моето.. ;дд
Нели не си харесвам особено името амаа става..не е чак толкова зле![]()
Никола и да, харесвам си го.![]()
Симона се казвам. Харесвам си го..
Казвам се Кристина, и да, харесвам си много името, макар че близките ми, ме наричат или Кристин, или Крис, Криси, Кристал, Кристофър.... и там подобни, но не им се сърдя.
............(MuSiC)............
казвам се Преслава,не ме кефи особено,но приятелите ми ми измислят яки прякори от него![]()
Иван,не ме радва хич.Но във покер общноста ми казват silent
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Младен - става, но можеше и по-добреНиколай може би ми харесва повече
Валентин също.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Казвам се Боряна и да харесвам си името. Само малко ми е смешно като ми викат "Борче" и като ме викат ми казват " Ела Борче", а това ми звучи като цяла гора.Повечето приятели ми викат Бори и съм свикнала с това и няма какво да не ми харесва. Ако си представим, че трябва да си сменя името бих избрала Мариана или Изабела. И двете имена много ми харесват.
Алис... преди не го харесвах.. но сега да... викат ми Ал, Алидже, Лис, Ис, Алис Купър, Алис ин чейс или там както беше, Мини Купърче и т.н ;д Най много си харесвам Алидже и Мини Купърче![]()
Елена, да харесвам си го... тук в Германия ми казват Хелена, което също ме кефи, макар че в началото се нервих
Казвам се Тодор. В чужбина им казват да ми викат Тошо , че им е по-лесно , че иначе като почнат да пелтечат... То-то-то-до-о-о-р-р![]()
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Лъчезар. Харесвам си го. Попринцип ми казват Лъчо, но по някой път на шега ми казват "Ей, Лъчезарния" ;D
Mладен. Не го харесвам особено, но свикнах вече![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Мадлен ,
донякъде![]()
I try to make it through my life , in my way , there's you
I try to make it through these lies, that's all i do