- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се казвате..?
Десислава се казвам. Харесвам си името горе/долу.. Но не е от голямо значение, защото всички ми викат по прякор - Аш.![]()
Аз съм Виолета, като гледам тук май няма много с моето име, което малко ме учудва, но все пак си харесвам името, въпреки, че искам да съм ВиолеТКА, но и така не е зле.
Моето име е Дияна. Харесвам си го донякаде..
I came to win, to fly...Get ready for it, get ready for it. I came to win !!
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq...6o2_r1_250.gif
I az sum taka kazvam se tsvetelina i e mn tupo :smt103Първоначално написано от linka92
cvety
Мда, в превод "божи дар".И по някакво съвпадение с това, че са ме кръстили така на Тодоров ден се правят надбягвания с коне, а аз обожавам конеПървоначално написано от LucySmith
![]()
Виктория, в превод Победа.... не си го харесвам![]()
Рая.. Дразни ме когато ми викат Райоо.. Иначе ми е много приятно,когато ми викат Райчее.. Мии що-годе го харесвам..![]()
Христина...и съм родена на 25 Декември. Гордея се с името си.
![]()
awerw♥
Рени ^^
Liar Liar, don't cry on my shoulder ...
Каролиина, с ударение на ка. Викат ми Лиина (вкъщи и някои просветени приятелки) и Кари. (:
Много си харесвам именцето. (:
Кристиян .. ми харесвам си го, не е лошо (:
Софи, преди не го харесвах, защото ми викаха Софи Маринова хД Но всъщност никъде нямам ударение и вече че си го харасвем, а ако мога да го променя бих искала да е "Мелпонела" много звучно и хубаво име !!!
Вярвай в мечтите си !
Виктория. преди много го мразех,но сега си го харесвам ^^ само че все още не обичам се обръщат към мен с цялото ми име...
Първоначално написано от shaunaa
Добре че не съм на мястото на децата ти.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Ами казвам се Вяра и определено НЕ го харесвам. Баща ми е искал да се казвам Десисислава ама....... майка ми командвала. Ина4е бих искала да се казвам Диана (много ме кефи) особено обращенията като Диди, Дидка (както викаме на една моя приятелака)
На галено ми викат Вер4е което ме кефи![]()