.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Какво иска от мен ?!....

Здравейте..амии ситуацията е следната - значи от няколко дни си чатя с бившия ми и той започна да се държи странно, пише ми някакви мили неща, каза ми че имал някакъв подарък за мен и някакви такива, зарибява ме, а знае че си имам приятел(сериозен)..та мисълта ми е според вас какво цели той.. предположения ?!

Град
    Nqkade tam
    Много неща може да иска ние как може да ти кажем точно.Може би има още чувства към тебе,може просто така да се зарибява........незнам,говори с него и го питай
    Vinagi shte te obicham!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от `Just_Love`U
    Много неща може да иска ние как може да ти кажем точно.Може би има още чувства към тебе,може просто така да се зарибява........незнам,говори с него и го питай
    Проблема е че винаги когато дойдем на думата за нас...той почва да увърта...нз защо

azaliq
    Guest
    Аз пък мисля,че сега когато си с приятел му се струваш по-недостъпна,явно те ревнува или просто иска да ви раздели,защото ви завижда!(голямо въображение имам)Не знам,мила най-добре го питай

Град
    In the corner of my mind ...
    Може още да има некфи чувства към теб..
    `There is just too much that time cannot erase ...`

Guest
    pitai go direktno i gotovo ako uvyrta mu kaji da ne ovyrta i bez tova nqma kakvopove4e da gubish sys nego

Град
    Nqkade tam
    Кажи му да не овърта да ти каже директно и да си спокойна
    Vinagi shte te obicham!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    ne mu se vrazvai-biv6ite nikoga ne sa s dobri namereniq(v smisal-iskat pak da ti o4ernqt jivota)nai dobre si ostanete samo priqteli i pazi distanciq
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    ne mu se vrazvai-biv6ite nikoga ne sa s dobri namereniq(v smisal-iskat pak da ti o4ernqt jivota)nai dobre si ostanete samo priqteli i pazi distanciq
    Ами аз пазя дистанция в момента, но при положение че той ме заряза и не искаше да се съберем...сега нз какво му става - не мога да го позная..откакто сме скъсали не се е държал така

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Какво иска от мен ?!....

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Здравейте..амии ситуацията е следната - значи от няколко дни си чатя с бившия ми и той започна да се държи странно, пише ми някакви мили неща, каза ми че имал някакъв подарък за мен и някакви такива, зарибява ме, а знае че си имам приятел(сериозен)..та мисълта ми е според вас какво цели той.. предположения ?!
    Има сатанински помисли и цели 100%.
    - Всички авто-части на едно място!

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Дошъл му е акъла явно...бъди гадна щом те е зарязал го поизмъчи малко...ако те е зарязал заради някоя хубава причина..примерно си се държала като курва с всички...ако те е зарязал заради някоя друга...унищожи го
    Иначе познавам едно момиче...преди харесваше един оня я убеждаваше че не му се занимава с момичета...после тя тръгна с мене и оня чак тогава се усети ама уй...без бой не си давам момичето...и се отказа де ще ходи...
    Може тоя сега чак да е осъзнал кво е изгубил...питай го ама директно, така че да се изпули и да няма време да мисли как да увърта \/ \/ \/
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Ami bqh v takava situaciq toi se opitvashe da me svali otnovo i mislq che i tvoq e taka prosto si e postavil za cel che shte te varne ama shtom edin pat ste prikliuchili ne se vrashtai pri nego
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си