- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разбера дали и той има някакви симпатии към мен?
Vliubena sam v edno momche i iskam da razbera dali toi ima nqkakvi simpatii kam men! PLS pomognete mi nz kakvo da pravqblagodarq predvaritelno
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
1 и 7 точка от правилника!
Кака, дай по-подробно! Ти познаваш ли го тва момче, в кви отношения сме... И аз искам да знам много работи ама![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
da poznavam go i sme v mn dobri otnosheniq
Внимавай какво ще му кажеш, да не го изплашиш и да си развалите приятелството.![]()
Великите неща се градят върху твърдите основи на неуспеха!
mnogo blagodarq za pomoshta
целуни го...то там вече се разбира закво става въпрос...думите плашат повече понякога![]()
нямам повод да сънувам....
Ами може да поговориш открито с него...Ако се притесняваш,помоли някоя от приателките ти да се поинетересува дали има симпатии към теб или въобще за всичко.Според мен най-добрият варянт е-отиваш и му казваш всичко...
Любов....
Това е чувството, за което само съм чувала
И никога не съм познавала
Търся я, но не мога да я открия,
Искам я, но я няма...
Но знам,
Знам, че е някъде там....
Намекни му по някакъв начин и то ще си проличи!Или направо му кажи..Айде успех!
![]()
`There is just too much that time cannot erase ...`
Ние още по-малко от теб можем да разберем дали има симпатии към теб или не![]()
Все пак ти го познаваш .. не ние![]()
Просто като излизате заедно наблюдавай държанието му, то доста издава и сама ще разбереш дали има интерес към теб или не![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Blagodarq vi oshe vednaj!
Дам напълно съгласнаПървоначално написано от miloto_girl-4e
Мога да прибавя накарай някоя твоя добра приятелка,да го поразпита,ама съвсем внимателно да си поговорат и между разговора да почнат и за теб....
Така ако има симпатии си ти наред,малко по малко там се прават едни неща
(свързани с намекване)след това му го казваш в "откровен разговор",а ако не изпитва нищо към теб поне няма да си губите приятелството...Успех!
![]()
Можеш да разбереш по държанието му, стани по-близка с него и разбери.Ако не показва никакви индикации-или не те харесва, или доста умело се прикрива.
Blagodarq na vsi4ki za pomoshta veche razbrah 4e ima simpatii kam men i sega vsi4ko e ok![]()
Ai nie sas sigurnost ne sme horata koito mojem da ti kajem kak da razberesh nai lesniq nachin otivash i go pitash i da ne ti dreme za otgovora![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP