.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Фен
    Град
    Sofia =)

Бръснене на крака (при мъжете)

Аве пичаги като си бръснете краката целите ли ги бръснете или само до коляното ? и втория ми въпрос е дали по посОка на косъма или обратно

Според мен ще е "малко" смешно,ако до коляно си гладък като бебешко дупе,а нагоре си като Кинг Конг.
    Бръсни се по посока обратна на растежа на косъма.
    Иначе според мен не е хубаво момче да се обезкосмява,още повече със самобръсначка - по-добре отиди на козметик да ти ги махнат с кола маска.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Do mr0b1 :PpP~
    виде ли марио казва ти го някоя мацка ама аз не съм само съгласен за тва ако се бръсне със самобръсначка да бъде обратно на посоката на косъма..

Цитирай Първоначално написано от kr1s0
    виде ли марио казва ти го някоя мацка ама аз не съм само съгласен за тва ако се бръсне със самобръсначка да бъде обратно на посоката на косъма..
    obratno na rasteja na kosama trqbva da se brasne.....oba4e nai dobre kakto kazaha i predi men otidi na kozmetik

Град
    Plovdiv
    ми ако е по посока на косъма ще е както лицето - няма толкова бързо да се сгъстят и да станат по дебели...но и няма да са ти гладки краката... но съм върл противник на самобръсначката, особено, че си момче... ще дойде момент, в който ще се налага да се бръснеш всеки ден, за да си гладък .. а колата е 1 път на 2 седмици и дори когато израстат косъмчетата не са твърди и не боцкат..

Фен
    Град
    Sofia =)
    да ако може и едно момче да ми отговори няма значение , ама аз съм още на 14 и ще ходя да се бръсна при некфа пача козметичка ХАХАХАХХА вместо да си купя XXL DUner 50 santimetra (jalko 4e go napraviha 3.50 ot 3 leva ... )

Ти като си на 14 кви косми имаш ? Не го прави само,защото е модерно.Ще има да береш после ядове ...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си