С риск да ме помислите за глупачка,ще ви споделя-не знам кво съм ги правила тия нокти,ама ся като ги погледна ми изглеждат много дълбоко изрязани!Та ще ви помоля-дайте някъв съвет-кво да ги направя,щото така много ме дразнят!![]()
![]()
![]()
сложи си изкуствени докато порастнат![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
не ве хора-проблема е ,че съм ги изрязала на много дълбоко оффф много е кофти
И аз така правя за да не ми тракат ноктите по клавишите на пианото...В началото е кофти но е удобно...Първоначално написано от тцттц
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
Еми ще чакаш да пораснат..
`There is just too much that time cannot erase ...`
Супер удобно е! За пръв път си изрязах ноктите много дълбоко, като почнах да свиря на бас китара и се влюбих в това състояние! И без това имам меки нокти :РПървоначално написано от belerofone
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Za da porasnat po-byrzo moje da gi potopi6 za izvestno vreme v 4a6a sys solena voda.A zanapred po dobre ne gi reji, ami gi pili po-4esto ili reji syvsem malko, a ostanaloto oformqi s pilata.
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
misiiiiiiii na vsi4ki
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
баси... аз не мога да ги държа къси, защоот живеца ми е много напред, невъзможно еда се отрежат по-късо...и как тракам по клавиатурата....![]()
i na men purvite 2 dena mi e mn gadno ama posle e super
Първоначално написано от _`SoMeThInG_StRaNgE`_
ЕМи даа чеки да пораснат![]()
![]()
Не можеш да направиш нищо,освен да чакаш да пораснат.това ще ти е за урок и ще си оставяш малко от ноктите.
Изчакай да порастнат,няма какво друго да направиш.![]()