- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- При възбуда
malee momi4etaa mn sum stranna...kat se vuzbudq se podmokrqm mntva nali e normalno?lele napraooo ebasi gadnoto :P
Moderated by Aleandra
т. 7 от Правилника!
хехех тфа е интересно ама щом казаха че е нормално се съгласявам![]()
Raise your fist!
Сополива сливааааа, йеййййййй
Moderated by Aleandra
т. 9 от Правилника!
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от DIVINE_TIME
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
Звучи вкусно,нали?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Добре че не живее някъде около нас щот като ме види всеки ден ще има да фърчи...."течност"
![]()
![]()
![]()
[/img]http://www.cheebaproductions.com/index2.jpgs/AND1.banner.jpg[/img]
не, ходи на гинекологПървоначално написано от Podmokrqne...
![]()
![]()
spoko i az se podmokrqm dosta
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
macka nqma se plashish normalno e ne gi slushai tiq det ti vikat da hoish na ginekolog po4ti pri vsqko jensko e taka ;]Първоначално написано от Podmokrqne...
ХАхахахахаа,като проЧетох заглавието помислих Че някой идиот се е напикал...![]()
По темата.. тва си е напълно нормално..инаЧе много 6те жули...
Голям размер на картинката! /machoka/
Ами мацо, аз съм като чешма! Какво друго да кажа?! Не ми е некомфортно от това, както и на теб не трябва да ти бъде! Хайде със здраве!
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
Nz ne moa da ti kaja na mene ne mi se e sluchvalo do sega da se podmokrq no za vsqko neshto si ima parvi pat
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Е такъв въпрос май е нямало ... или поне не съм чела ... а на моя пич като се възбуди и му става пишката а това НОРМАЛНО ЛИ Е?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Това е напълно нормално, няма защо да се притесняваш.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ами да нормално е и е много яко... :P
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Че с кое реши че си странна?Възбудата при всички нормални момичета е свързана с подмокряне
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
super,nqkoi momi4etata izpolzvat lubrikanti za da e po lesno,a na teb nqma da ti trqq
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Spox.nishto ti nqma...i az sam taka
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
ave ko to4no e tui 4e mnoo se spomenava tez dniПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!