- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 4 seniurita aleandraa
ako tui ti si na snimkata bih ta ebal
ama ma samnqva za6toto koito slaga krasivi avatari/ snimki/kartinki e grozen![]()
e ko tui na snimkata e tq tyi li?Първоначално написано от swords1010
Aide sega pak shturotii. boiko borisov tolkova li e vajno dali tova na snimkata e imenno tq ... qvno imash neshto protiv celiqt forum O'K ama kakvo togava pravish tuk ???![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
evala na barbara za tqloto i ...4ak sa podmikrih![]()
А ти като си се писал ”Бойко Борисов” това значи ли, че си Бойко Борисов?..Първоначално написано от boiko borisov
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
MI DAПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
a ti kat si sa pisala puhvo kote puhkava li si ili si kat taralej4e?
Салют за всички, които не могат да четат... Как не си умрял още от високо напрежение, зло куче или ремонт на пътя?...Първоначално написано от boiko ti borisov
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
taka si go napisala 4e si nqma6 i na predstava samata tiПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
pyk i ne me interisuva6 mnogo mnogo
blagdarqПървоначално написано от swords1010
ХихиПървоначално написано от swords1010
Такива моменти не ти ли повдигат самочувствието и настроението
![]()
![]()
mai ti ne razbira6, no sloji si gi i se gordei s tqhПървоначално написано от swords1010
samo4uvstvieto na malka kurva i nastroenieto na zadovolen ciganin li? ili?Първоначално написано от swords1010
Дръннннн... Айде да залагаме до колко часа ще заключват тематаПървоначално написано от swords1010
![]()
az moga da ti kajaПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
kogato moderatorite si izkarat polodovete i zelen4ucite ot dupetata si!
Аз бих казала,че ти си един завистлив нещастник. Май е време да си затвориш авджийската порта,понеже почва да смърди ....Първоначално написано от Анонимко
![]()
zatvarqm q, no da znae6 , 4e si q izmihПървоначално написано от DIVINE_TIME
postignah
li4i si 6tom o6te se zanimavate s temata ...
daje 2 stranici q napravihte
iskam progres za 3