- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 0тношение на ... ?
Амии такова.. Познавам едно мом4е от много време,но сме само приятели от около 2,3год.Виждаме се често,но винаги има и други хора с нас.Та наскоро ... 1 ден.. както си се закачахме,както повечето пъти,той ме хвана и ме дърпаше,тъй че крака ми беше върху рамото му,а аз не можех да го махна,защото ме държеше.. А след няколко дни,една фр. му намекна че с него никога не сме излизали само 2-та.. Тогава ми стана някак тъпо,а той вика,че може да излезем.Мойта фр. каза 4е си прави майтап,а той каза 4е е напълно сериозен,тогава ми стана някак още по-тъпо и не казах нищо... Според вас това найстина чисто - приятелски отношения ли са от негова страна към мен.. или нещо друго? Благодаря!!
какво ти пречи да излезеш и да видишнищо не ти пречи
![]()
нямам повод да сънувам....
Ми може и да не са..А ти харесваш ли го?
`There is just too much that time cannot erase ...`
Само като приятел,нищо друго.![]()
mili4ka..trudno moga da ti kaja,no spored men.vinagi sum go kazvala i 6te produljavam da tvurdq,4e nai-vajnoto e komunikaciqta i bez neq....ne6tata ne sa istinski,tak 4e govori s nego nai-dobre.trudno 6te ti e ,no taka 6te razbere6
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
а ти що позволяваш да ти се месят приятелки?!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ами ти що ни се месиш в наще теми? не ни помагаш а ги заключваш кво е тва отношение....Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Mila spored mene sa nameci v momenta sam v sa6toto polojenie i 4akam da se varne ot edin drug grad za da proverq. Napravi sa6toto izlez s nego i nedei sparva ami se draj estestveno kakto se darji6 s priqtelite si![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ми да излезте и ще разберешmaybe...
Ооо задължително излизайте!!! \/ Айде успех4е :P
ami spored men moje bi ima nqkakvi 4yvastva kam teb no nz dali e pove4e ot priqtelstvo
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Излезте двамата.Само времето може да си покаже какво всъщност чувства към теб.
Макооо как ти хванал крака това е ЧИСТ СЕКСУАЛЕН ТОРМОЗ ебахти тфа момче е голям перверзник следващия път направо .. не ми се мисли
Abe toi sas sigurnost ima chustva shtom ste priqteli no moje i da sa poveche ot priqtelski oshte li ne ste izleznali dvamata aide davai i kazvai kakvo e stanalo![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Ами излезте само двамата и сама ще разбереш какви са отношенията помежду ви!
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
!!!Първоначално написано от KillSwitchEngage
So free
Първоначално написано от mm...
ее жалко за него тогава![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Невинните закачки между момче и момиче никога не могат да останат така според мен...но има различни случаи.И да, мисля, че изпитва някакви чувства, но не мога нищо да гарантирам.
Според мен е нещо другоАйде дано излезе нещо :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love