- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- М.. въпрос
Така знчи снощи с мъжа бяхме сами вкъщи.Той ми прави френска,аз му правих също после гледахме филмче и кво ми щъкна на главата и му викам ай правим секс.Обаче той не се чувства комфортно с презервтив,пък и аз чакам да ми дойде и за си започна противозачатъчните...и за не повече от 10-20 секунди само ми го вкара ама не посмяхме повече шот да не стане беля.Та въпроса ми е има ли неква опасност от гаф да е станал?при положение ,че не е свършвал..в тоя случей сиг ще кажете че няма,ама мен си ми е малко шубе от предеякулационната течност шот навсякъде чета различни неща за нея.Мнения????![]()
Az dosta 4esto si zadavam tozi vupros i i az ne namiram otg.. za 6tastie do sega ni6to ne mi e stavalo ot takiva slu4ei![]()
Tova koeto nikoga ne se zabravq e spomenut ostanal da napomnq za tova koeto nikoga nqma da se vurne..
НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Стига с тая предеакулационна течност! Има естествен спермицид на входа на влагалището,затова трябва сперматозоидите да се впръскат навтре в него,а това става само при еякулация,за бременност е нужна и годна за оплождане яйцеклетка! Стига вече паранои бе хора ...
Знаеш ли ... Писна ми вече да го повтарям! Искам да помогна,ама как ... ?Първоначално написано от swords1010
На мен ми се струва,че има и един друг фактор,който влияе - мързел май му се викаше!![]()
абе не си мислете че не съм търсила...днес изрових всичко що пише за подобни неща из гугъл...а и редожно следя форума на сайта. Тва че хе пиша от рег-а си е др въпрос.В всички неща които изчетох днес пишеше все различни неща и теории...и за тва викам да попитам и тук..
Ако рано сутрин и късно вечер ти се спи значи си бременна
![]()
![]()
![]()
![]()
[/img]http://www.cheebaproductions.com/index2.jpgs/AND1.banner.jpg[/img]
Ако сънува6 ,Че язди6 гъски в пустинята ,значи си бременна![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Edva li Mislq che nqma za kvo da se pritesnqvash![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Леле тая тема ми излезе на пъпа
БРЕМЕНА ЛИ СЪМ?
А СТИГА ДЕ ПОТЪРСЕТЕ ПОЧЕТЕТЕ ИМА 100000 ТЕМИ ИЗПИСАНИ ПО ТОЗИ ВЪПРОС
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!