- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как мога да разбера дали съм бременна освен с тест?
kak moge da razbera osven ot testa za bremennost...smisyl priznaci za tfa...
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
http://bgtext.hit.bg/drugo/nachalobr.htm
Заповядай![]()
Любовта няма граници .. :>
Оф колко такива теми ще пускате писна ми да пиша така че тва е последен път.Значи признаците са следните :
1.Рано сутрин и късно вечер се чувстваш уморена.
2.През нощта изпадаш в безсузнание чак до сутринта
3.От време на време ти се ходи до тоалетната
И АКО ОЩЕ НЕКОЙ ПУСНЕ ТАА ТЕМА ШЕ ФАНА МЕСАРСКИЯ НОЖ И ЩЕ ИМ ОТРЕЖА ЦИЦИТЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/img]http://www.cheebaproductions.com/index2.jpgs/AND1.banner.jpg[/img]
Ее недей да се ядосваш така , не е полезно :> Явно незнаят какво означава думата търсачкаПървоначално написано от N!XAU
Иначе добри признаци даваш
![]()
Любовта няма граници .. :>
na4i osven test za da razberesh dali si bremenna znam o6te dva na4ina da si navresh v onaq roata dva analgina i ako gi ishvarlish celi ri pishkane na4i ne si a ako ostanat v teb zna4i si bremenna vtoriq na4in ot na BABA mi metodite e da se izbishkash vurhu hlebna soda i ako kipne si ako ne kipne na4i ne si ama nai sigornso e s test ni6ty ne sa 2 levaПървоначално написано от dhnaslsm[afpi,xhaeo;gnaf
Ами взема6 едно джобно огледалце и гледа6 дали се вижда плода от долу![]()
![]()
![]()
А ако иска6 да убие6 детето... се намажи от долу с оцет,после мини с белина,и огнехвъргаЧка и може и да разбере6, ЧЕ ИМА МИЛИОНИ ТАКИВА ТЕМИЧЧДА БЕ6Е РАГЛЕДАЛА МАЛКО ДРУГИТЕ СТРАНИЦИ![]()
Баси жените всяка трета я е страх да не би да е бременна...
Голям размер на картинката! /machoka/
Ами преглед при лекар е най- сигурния метод. Имаче закъснение на менструацията и по-скоро липса на менструация над обичайното. гадене, повръщане, болки в гърдите, отпадналост, повишена умора, но тези признаци се проявяват в по-напреднал стадии от бременността и може да се празниаци и на мн др неща. така че на първо време- 3 лв за тест, за да се успокоиш. Късмет![]()
Първия и най-основен признак за бременност е - липса на менструация!
Силата на жените се определя от слабите места на мъжете...
Имаш ли основания за притеснение, ако да-кажи какви са.
Направи си 2 теста, за да си сигурна, ако са отрицателни, но пак се съмняваш-иди при гинеколог. Това му е работата на човека, няма място за срам!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Даден ти е линк към първите признаци на бременост.Има го и във важната тема,в началото на първата страница,дори търсачка не ти трябваше.Ако пък имаш някакви съмнения за евентуална бременост,можеш да се обърнеш към гинеколог.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Без тест ? Ми чакай 9 месеца , 100% ще разбереш![]()
Най-добре си направи тест.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
бръкни отдоло и ако напипаш плода начи сикакто ти казаха има 1010000000000000000001 такива теми
![]()
с жаба...........ако те интересува как става пиши ЛС, че е дълго за обяснение. И наистина е сериозно. Майка ми така е разбрала, че е бременна с мен и сестра ми. Преди 23 години е нямало тестове за бременност!
еми след някой месец кат родиш ще разбереш![]()
![]()
![]()