- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- медицинско обяснение
Четох много теми за оргазма, но така и не намерих това, което ми трябваше. Интересно ми е какво е медицинското обяснение на това... явлениеВ смисъл, кои нервни центрове какви импулси изпращат до кои части от нервната система, после какви сигнали се предават на мускулите... Ако ме разбрахте
Моля ако има някой компетентен да обясни :P
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
na nekoi mu hlapa daskataПървоначално написано от nofi
![]()
![]()
![]()
I'm not afraid of death. I just don't want to be there when it happens.
Защо интерсно и еПървоначално написано от Dragon
![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Оргазмът е предпоследната фаза на човешкия копулативен цикъл, обикновено наричана плато. И мъжете, и жените изпитват оргазъм, характеризиран от силна телесна наслада и контракции на тазовите мускули, контролирани от вегетативната нервна система. Възможни са и други неволни действия, например говор, издаване на звуци, спазми на други мускулни групи и общо чувство на еуфория. При мъжете оргазмът завършва с еякулация.
Умора и желание за покой обикновено последват оргазма. Това се обяснява с отделянето на пролактин, който потушава действието на хормоните, отговорни за сексуалната възбуда.![]()
By Wikipedia
Първоначално написано от swords1010
ето тва харесвам че има хора който ше те светнатне само да те ебаа некой във форума
И аз тва казвам, щото ми писна всеки да се прави на интересен!!! Всичките са комплексари...Първоначално написано от kr1s0
![]()
Първоначално написано от Wicked_Kid
ооооо да така си е wicked но все пак явно са останали от тази порода дори и малко![]()
![]()
![]()
![]()
Съгласна съм с вас! И мерси за отговораПървоначално написано от kr1s0
![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
С това считам темата за приключена!Първоначално написано от nofi