.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Ании
    Guest

Детето в него

Здравейте! Аз съм Ани, приятно ми е

Със Стефи( Стефан) ходим вече 6 месеца. Много си го обичам и мисля, че и той мен.. Твърде емоционална, чуствителна личност е. Това ми харесва.... Но понякога доста прекалява с тази негова емоционалност. Сърди се в повечето случай за малки, обикновени неща. Цупи ми се винаги за нещо...Все е расърден на някого.. Вечно недоволен от вниманието ми към него, от действията ми, от постъпките ми. И то е някакво моментно сърдене. Днес е расърден, утре пак всичко е море от любов И това всеки ден. Сутрин до вечерта всичко е окей, но на вечерта се разделяме расърдени
    Има пък дни, които е вечно е "мрачен'", търси причина само да се скараме и...става Обижда ме, говори ми на иначе.. А на другият ден всичко е забравено...Говорили сме на тази тема. "аз съм си такъв, не ми се сърди....извинявай...""Колко такива думи съм чувала, а резултат никакъв! Той си остава моето вечно нацупено" детенце"... Причинява ми много силна болка с това негово държание спрямо мен...
    Знам, че това е част от характера му, но тази част веднъж ни раздели и не искам пак да стигаме до там.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Опитай се да говориш пак с него, кажи му, че те наранява и не искаш да се карате, било то и за кратко. Може би ще си вземе бележка и няма да се сърди за глупости.
    Кажи му, че го обичаш и няма защо да губите ценните си мигове заедно с цупене. Ако това не помогне, избягвай да правиш нещата, които най-много го дразнят, да видим за какво ще се цупи тогава. Късмет!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Цитирай Първоначално написано от sherry
    Опитай се да говориш пак с него, кажи му, че те наранява и не искаш да се карате, било то и за кратко. Може би ще си вземе бележка и няма да се сърди за глупости.
    Кажи му, че го обичаш и няма защо да губите ценните си мигове заедно с цупене. Ако това не помогне, избягвай да правиш нещата, които най-много го дразнят, да видим за какво ще се цупи тогава. Късмет!
    Браво!

ами той си е такъв какъвто е казал,а щом на следващия ден сичко е Ок,значи казаното той не го мисли,и няма повод да се притесняваш и да се мъчиш с въпроси...аз лично мисля,че секи човек си има тъмна страна просто я приемаме и точка
    нямам повод да сънувам....

Мда, говоренето му е майката... иии най - вече му намекни, че ако не престане, нещата няма да са същите...
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Кажи му,че отношението му те наранява и ще дойде ден в който ще ти писне.

Мега фен Аватара на koalka
    Кажи му това, което написа тук.Ако иска да е с теб, трябва да положи поне някакво усилие, все пак иска да е с теб, нали?

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Ами щом сте говорили вече 1 път,значи той знае какво прави и се чувства едва ли не застрахован,защото те е предупредил.всяко нещо си има граници и той трябва да го знае,а ти трябва да му го обясниш.Няма твоят живот да става невъзможен,заради това,че "той си е такъв" нали?Прояви характер,нека разбере,че трябва да се научи да се сдържа,с тоя си характер сигурно си една на хиляда дето ще го търпи...Любов,любов ама...я си имайте уважението,кво ше се занимаваш с лигльовци!Ако майка му е пропуснала някои подробности във възпитанието му,не си ти човека,който да търпи последствията и като се налага ше го превъзпитаваш.Като не - да ходи да продава фасони на някоя друга...
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Варна
    Щом се обичате трябва да намерите решение на проблема
    Опитай се пак да поговирш с него.. кажи му, че това негово държание.. не изнервя.. и разстройва.. (кажи му каквото всъщност чувстваш..) ако наистина те обича.. ще те разбере и поне малко.. ще спре да се държи така.. защото на никой не му е приятно.. приятелят/ката му да се държи така.. и да те наранява... дано се орпавите
    Късмет
    is my religion

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Когато се сърди, се прави, че нищо не е станало, все едно не забелязваш. Може би като види, че няма влияние над теб, ще се откаже..
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на kofti_nick
    Град
    там където дъгата се допира до небето, мястото където ангелите се учат да летят...

Re: Детето в него

Цитирай Първоначално написано от Ании

Със Стефи( Стефан) ходим вече 6 месеца. Много си го обичам и мисля, че и той мен.. Твърде емоционална, чуствителна личност е. Това ми харесва.... Но понякога доста прекалява с тази негова емоционалност. Сърди се в повечето случай за малки, обикновени неща. Цупи ми се винаги за нещо...Все е расърден на някого.. Вечно недоволен от вниманието ми към него, от действията ми, от постъпките ми. И то е някакво моментно сърдене. Днес е расърден, утре пак всичко е море от любов И това всеки ден. Сутрин до вечерта всичко е окей, но на вечерта се разделяме расърдени
    Има пък дни, които е вечно е "мрачен'", търси причина само да се скараме и...става Обижда ме, говори ми на иначе.. А на другият ден всичко е забравено...Говорили сме на тази тема. "аз съм си такъв, не ми се сърди....извинявай...""Колко такива думи съм чувала, а резултат никакъв! Той си остава моето вечно нацупено" детенце"... Причинява ми много силна болка с това негово държание спрямо мен...
    Знам, че това е част от характера му, но тази част веднъж ни раздели и не искам пак да стигаме до там.
    Бий му кукуда
    Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
    Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
    Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.

pravihte li analen seks?ako napravit moje bi detskoto v nego moje da iz4ezne.HORA PRAVETE ANALEEN

im back for my crown... bitches$ss bow down

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Ами щом сте говорили вече 1 път,значи той знае какво прави и се чувства едва ли не застрахован,защото те е предупредил.всяко нещо си има граници и той трябва да го знае,а ти трябва да му го обясниш.Няма твоят живот да става невъзможен,заради това,че "той си е такъв" нали?Прояви характер,нека разбере,че трябва да се научи да се сдържа,с тоя си характер сигурно си една на хиляда дето ще го търпи...Любов,любов ама...я си имайте уважението,кво ше се занимаваш с лигльовци!Ако майка му е пропуснала някои подробности във възпитанието му,не си ти човека,който да търпи последствията и като се налага ше го превъзпитаваш.Като не - да ходи да продава фасони на някоя друга...
    !!!
    So free

Цитирай Първоначално написано от just_a_temptation
    pravihte li analen seks?ako napravit moje bi detskoto v nego moje da iz4ezne.HORA PRAVETE ANALEEN
    чел съм много твой коменти и ти казвам отвратен съм от теб
    просто с две думи си маина ебаси мръсницата БУКВАЛНО !!!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

любов ли е тази която те кара да страдаш??имах една такава "връзка" ако може така да се нарече човека до мен само лоши неща ми носеше на главата и накрая разбрах едно.. има ли и наи малкото нещо заради което тои да те направи нещастна не си струва да си с него!не това не е любов а просто навик да сте двамата... съжелявам ако мнението ми не ти хареса но... просто щом сте говорили и без резултат.. помисли си

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от neverand
    ами той си е такъв какъвто е казал,а щом на следващия ден сичко е Ок,значи казаното той не го мисли,и няма повод да се притесняваш и да се мъчиш с въпроси...аз лично мисля,че секи човек си има тъмна страна просто я приемаме и точка
    ima hlqb v tva izkazvane i sam saglaen na 90% s nego
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Re: Детето в него

Цитирай Първоначално написано от Ании

кажи му 4е ако те оби4а трябва малко да се съобразява с тебе а не да прай кфот си иска и да се сърди за глупости.. ако не се вразуми един 6ут и ае... \/
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си