- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Относно метъла
сори ако темата ви се види тъпа и безмислена
слушам метъл от 2 години и от едно известно време забелязах 4е преди както ми пукаше за вси4ко за тва 4е примерно панталона не ми стои добре или пък ддз кво не 4е съм била гъзарка дето сега от едно извесно време съм абсолютен непокис за вс за тва как се обли4ам или за тва 4е хората кат ме видат могат се изплашат
просто нз тва от метъла ли е или от кво
все пак метъла промелил ли ви е мисленето
странна логика![]()
Метъла разваля хората![]()
метъли..
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
хахаха найстина интересна логика но не мисля че е от метала просто се променяш пък и предполагам си в така възраст....нормално е!
Да Обичаш Е Също Като Да Пееш Песен , Но Няма Песен Без Край !!!...
шшш...една позната я развалиПървоначално написано от zloto
![]()
Авторке,душко, приеми, че просто си пораснала, става ли?![]()
хъхъ..
Тъпа ли си?
Метълът не е сдухващ.
Поне не всичкият.
Познатите ти не са станали сдухани, били са си сдухани винаги![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
хмм...чуй нещо дуумПървоначално написано от Boot
![]()
има си доста сдухващи стилове като цяло...сдухващи банди...сдухващи песни...от метъла говоря.
а и може тея и приятели да са станали някакви злобни бунтарчета и да са почнали да избиват комплекси и да се сдухват....
а пък тая мойта позната се наду като диня и стана "аз съм много яка"...
и ми се подигравеше, защото тогава слушах предимно поп...и се скарахме и оттогава почти не съм я чувал (беше писала във форума по едно време...)
всъщност тя първо започна да ме зарибява с метъл...пратила ми беше няколко песни на cof...и един ден просто реших да чуя метъл песните, които ми беше пратила и .... да :Р
хъхъ..
Първоначално написано от exploitedteen
Е, сега, то и аз като си пусна devildriver или gorgoroth и се надъхвам, ама има и сдухващи метъл работи =]
хъхъ..
Еми аз за това съм казала, че не всичкият е сдухващ. Каквото и да си говорим по-голямата част от метъла не сдухва. Да не си даваме примери, щото нали всички знаем групиПървоначално написано от Shadow_Walker
![]()
То е... ти ако си някъф веселяк по принцип няма да се случи така, че да почнеш да слушаш сдухващ метъл и да се депресираш само от това. Просто не се случва.
Ем права си, да.Повечето метъл е надъхващ![]()
И наистина, ако си веселяк ... да, така е
![]()
Ама предполагам, че теорията, която написах за тея сдуханите й приятели е вярнаа метъла в цялата история е, че са го прослушали, защото са искала да са злобни бунтарчета
![]()
хъхъ..
аз не съм тру, затова слушам всякакъвПървоначално написано от exploitedteen
![]()
хъхъ..
Ми помоли ме, ама първо спри с глупавите си изказвания и аз ще спра.Първоначално написано от DeePurple
И, бтв, има ебати прекрасния сдухващ метъл. И е тру. И изобщо... не чувстваш гротеската и нямаш думата![]()