.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Подарък за много добра приятелка?

След седмица една много добра фр има рожден ден \/ .Със сигурност ще измисля кво да й купя , но все пак реших, че вие може да дадете по добри идеи

Хм...Интересна тема...След около седмица и аз съм канена на рд на една френдка и се чудех тъкмо какво да й купувам.Ориентирах се към козметиката.Парфюм,дезодор ант или пък може би и CD на любим изпълнител...

Ми аз най-често купувам козметика... и си помислих, че ще е добре този път да взема нещо различно , но все пак ако имате готини идеи за козметичен подарък, кажете ги

На моята най-добра приятелка тази година й се разпадна купона(проблем с техните нещо..) и аз й звъннах да се видиме ние си.. Както и да е-подарих й герданче, което сама бях направила за нея( ведин магазин за сувенири, където правеха и герданчета ), в какъвто стил се облича и с цветовете, които носи и тя много се зарадва . Но съм сигурна, че знаеш какво харесва приятелката ти и ще й избереш нещо хубаво

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ами аз на мойта бих и купила нещо много специално и нежно Примерно някаква златна или сребърна гривна,която да е гравирана с някакъв надпис от сорта ''best friend'' Бе няма голямо зна4ение то4но какво да е,важното е да е от сърце Аз на моята най-добра приятелка и купих една дървена гривна (тя тогава нямаше рожден ден) казах и ,4е е малко но от сърце.Тя много я хареса и се зарадва.

Тва с герданчето и гривната са добри идеи, моята фр ги харесва

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Радвам се, че съм помогнала Може и нещо сребърно да й купиш (пак гривничка, герданче, пристенче) или пък всякакво друго бижу

Град
    iN ThE DaRkNeSs
    Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Радвам се, че съм помогнала Може и нещо сребърно да й купиш (пак гривничка, герданче, пристенче) или пък всякакво друго бижу
    сребърен вибратор ?
    MaY ThE DaRkNeSs SLaVe YoU aLL !!!

Град
    Непостоянно
    mi az napraih vednuj 1 mn origanalen podarak(taka kazano) mi edna moq best fr ima6e roj den...a znaeh 4e si pada po edno mom4e adski mn..i podaraka mi be6e 4e mu izkopah nomera i go navih da i drunne..i taka 10 min predi da duhne sve6tite i zvuni i tq podska4a ot kef..2 min sled tva i zvuni na vratata \/ nz dali e podhodq6t savet za teb,no celta mi be6e da kaja 4e e vajno da q zaradva6 dori i s ne6to malko
    .!.

Цитирай Първоначално написано от DARKFIRE
    сребърен вибратор ?

Глупости Как пък го измисли?

Цитирай Първоначално написано от DARKFIRE
    сребърен вибратор ?

Глупости Как пък го измисли?

Град
    Градът на скучаещите милионери
    mi za nai-dobrata mi priqtelka... ili nqkoi parfum na Carolina Herrera...luda e po tqh ili nqkoe biju Swarovski... ili neshto iziskano i stilno...

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Знаеш ли,наскоро пуснаха едни книги за тийнове,само за момичета и момичешки проблеми и такива работи.Защо не разгледаш,прецени и и вземи!Лично аз имам такава и наистина съм много доволна,много е интересна.А край книгата може да вземеш някое хубаво парфюмче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си