- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- имам сериозен проблем..плс хелп!
На 14 и половина съм и от почти 2г имам менструация.Нередовна..и то много.Миналата година не ми беше идвал цикъла 6 месеца,после дойде за кратко и така ..Сега от април месец пак не ми е идвало,притеснявам се защото отслабнах много и то със доста сурова диета и доста бели си навлякох още като косопад,лош дъх и т.н. ..но моля ви кажете ми някакъв начин да ми дойде не издържам така![]()
Храни се, по дяволите!![]()
![]()
Мацка не насилвай нещатавси4ко идва с времето си ...
нищо неможеш да направиш освен да 4акаш и това е
Освен това първите 2 години менструацията не е редовна а това за диетата сори ама немога да ти помогна![]()
Освен това когато организма ти не е силен няма как да ти дойде.
Моми4е яж!!!Защото ще си навле4еш много пове4е проблеми от това...
Когато си слаба организма ти още не е готов затова спри с диетите!!!!
На 14 и пазиш диета?Осъзнай се момиче,ще си навлечеш огромни проблеми,сега растеж,организма ти има нужда от всякакви видове храни,не го ограничавай,защото ще хванеш някоя болест!Не му нарушавай естествения ритъм!
Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.
mislq 4e ima hap4eta za tva ako ne se l1ja p1k i spored mn hora tova e s1vsem normalno ...................
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
трябва да отидеш на гинеколог,не се притесняваи,а по-добре побързаи 4 може да си навле4еш супер проблеми казвам ти.днес бях и направо се 4удя колко трябва да съм кухо пар4е 4е 4ак сега да отида/моят проблем е 4е от 2 месеца по4ти не ми е спирал цикъла,мн е гадно/та отиваи има място за притеснение
Тая диета няма да ти помогне... напротив само проблеми ше ти навлече,,, ако питаш мене докато си в побертета си е пълна лудост да си играеш така с тялото си
не пязя диета сега,спряла съм от 2 месеца сиг... хора ,ям като побъркана сладко и пържено,не може да ям по 2 кутии бисквити на ден,снакчета и солети по няколко пакета(без да споменавам нормалната храна,че ще изпиша 059648598098 реда ) и да не качвам..опитвам се да напълнея защото знам че от това тръгна всичко и нз вече
![]()
Ей,момиче,ти луда ли си?Хапвай си нормално.Ти ако се тъпчеш , също може да ти докара нещо сериозно.И един съвет от мен-яж и манджи , защото ще си видиш сметката на стомаха , а още си малка.Повярвай и аз се тъпчех само със филии , сандвичи , солети и сладки и последствията не бяха много добри.
Не прекалявай с нищо-това е най-здравословно!!!