Много лесно се изнервям.Направо ми се разтреперат ръцето от яд и нерви.Не знам защо е така ,но мисля ,че е защото си премълчавам доста често това ,което мисля за да не се карам с хората.А стигне ли се до караница споря до изветно време и започвам да рева.Не издържам напира ми отвътре.Идва ми да пребия тоя срещу мене ,а не знам от къде ми идва силата да се сдържа.Другото ,което е като остана сама за 1-2-3 дена започвам да си внушавам разни глупости пак така от нерви.Седя и само мисля.Не мога да заспя по 1 час и като се събудя пак започвам да се панирам.То сега предполагам ,че е заради ваканцията и не се мотая по цял ден навън,нямам занимания и се чудя какво да правя,но по принцип 1-2 безцелни дни са достатъчни да изперкам.Имате ли някаква идея от какво се получава и как да се оттърва от тия нерви и ядове![]()
и аз съм мн нервна напоследък и по някой път изпадам кат тфойта ситуация,но според мен тфа е от възрастта...
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Да и пубертета ми мина през акъла.Много се стресирам и взимам на вътре нещата.Май живея в някаква приказка или поне така ми се иска.Винаги виждам нещата много черниПървоначално написано от Cvetito_master
на колко си години?
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
явно си в някаква депресия, което хич не е хубаво!
Ако оставиш нещата така, без да се замислиш малко за себе си... след няколко години от теб няма да е останало нищо![]()
Според мен трябва да потърсиш помоща на лекар... може би психиатър... да ти изпише някакви хапченца от които ще се чувстваш по-добре! Може и личния да го направи, но не знам дали ще иска.. може да си помисли, че не са сериозни нещата, а си измисляш!
Може да говориш с майка си... и тя ще направи каквото е необходимо!
Не се притеснявай толкова много, защото стреса оключва много болести...
Съгласна съм с мнението по-горе имаш спешна нужда от психиатър и хапчета.В краен случай лудница!
Първоначално написано от Анонимко
искрено ме разсмя
чак толкова зле не съм.И за психиятър не съм даже.просто май трябва да се науча да не си премълчавам
Епа казваш им к'вот' си мислиш и т'ва е...Да си мислят к'вото искат и да се карат с който си искат да не ти дреме...Т'ва е решението
Е,ся за някой доста важни неща може и да си премълчиш...
![]()
ами ти си прецени тогава... но вземи мерки, защото след време ще съжаляваш...
И аз съм по почти същия начин (с това изключение, че винаги казвам това, което имам да казвам на някого, но за жалост и това не помага, въпреки че облекчава напрежението до някаква степен).
Потърси в аптеката мента, глог и валериан на таблетки. Преди около година си бях взимала такива по съвет на Dr. Smurph и може да се каже, че ми помагаха.Пиеш по 2 при напрежение. Също така спри кафето и цигарите (ако пушиш).
И все пак - успокой се и се опитай да приемаш нещатата по-оптимистично. Тези нерви не са на хубаво, аз се радвам, че вече не се ядосвам толкова често, колкото преди.
Успех!![]()
А сега като споме нито пуша ,нито кафе пия понякога ,но не всяка сутрин ствам нормално и без кофеин.С валериан може да опитам ,защото вече не се издържа.Поне може да ме разсейва,но тоя проблем трябва да се реши,че иначе не знам.Мисля да се запиша да спортувам нещо (лека атлетика) ,но още не съм се заела сериозно с търсенето на клуб.Това може и да подейства и няма да съм често сама и ще се организирам по-добре.Може и да помогне?
За избиване не нервите... по-добре опитай с бокс![]()
малко е прекаленоПървоначално написано от J|egeHa^cTpacT
,но в краен случай може и да това да стане.иначе ме обзема една паника ,едни страхове от скука дето ми трябват поне 2 дена да ги премисля за да се успокоя
![]()
![]()
![]()
Вероятно се получва от Първопричината за всички страдания.Първоначално написано от find_m3
демек?Първоначално написано от deem registered
какъв психиатър, какви глупости.....Първоначално написано от find_m3
лекарството е просто. среща се на всяка улица: МОМЧЕ/МОМИЧЕ (според влечението) се нарича
Излиза извън контролей сега рових в едни сайтове да търся информаци леле за 15 минути ревях и трещях ,защото не намерих
![]()
![]()
![]()
![]()
хееееееелп
Според мен трябва да си намериш някакво хоби или занимание.Аз например колкото и да е странно за момиче гледам всякакъви видове спортни състезания вдълбавам се в състезанието и изразявам чувствата си.(викам скачам удрям по дивана и т.н.)А за успокояване на нервио също голяма работа вършат и рибките.Вземи си един аквариум и когато ти е гадно просто погледаи рибките.(при мен има голям успех)Но и валеряна е някакво решение.Аиде успех![]()
Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!
Съжалявам,Първоначално написано от find_m3
но ние не можем да ти помогнем! Трябва ти сама да го направиш!![]()
Трябва да се научиш да контролираш нервите си..
хах точно говорех на майка ми снощи ,че ще си напълня стария аквариум и след ремонта ще си го сложа в кухнятаПървоначално написано от slon4et0
може и да помогне
![]()
а чела ли приказката за сина, който много се изнервял и баща му го накарал да забива пирони във вратата? ако не си.. кажи да ти я дам да я прочетешПървоначално написано от find_m3
![]()
в последно време и аз съм така... мн нерви ми се насъбраха покрай приятелите и момичетата.... нз ко да прая ся мисля да потърся 1 валериан да пия щот пак ще се развикам на някой който няма нищо общо.. а по темата ако нещата с теб станат по сериозни отиди на психолог не на психиатър.... разликата е огромна ! или си поддържай нервите с някво занимание аз лично не съм открил такова :\ ама като се замисля бокса е мн яка идея