- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой според вас е доминиращият пол?
Знаеш ли каква грешка си допуснал, ако жена ти идва да те тормози от кухнята, докато си гледаш мача и пиеш бира?
Оначава, че си й оставил много дълга веригата!
![]()
я сега не ми се умилквайте, змии такива! всеки себеуважаващ се мъж трябва да държи жена си изкъсо и да не й дава да се лигави и умилква, камо ли да говори - защото така те се опитват да ни командват!
трябва като тропнеш по масата, лъжицата да подскча във въздуха и жена ти да търчи светкавично от кухнята, за да я хване във въздуха!
освен това, това не е лошо съществуване - от жените се иска само да слушат мъжете си, да раждат деца и да ги отглеждат и да се грижат за домакинството!
Stiga dedurjite se otvratitelno
kvo sa vi napravili jenite?! Nikoq jena ne zaslujava da se durjite taka s neq
Grozno durjanie
Dominira6t pol mogat da budat i jenite i mujete!Aide stiga tolkova...a na taq tema...do utre moje i ve4e da q nqma
kato gledam kak quench obijda
davam i...daje do dove4era
![]()
![]()
Темата е БЕЗСМИСЛЕНА
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Get a life, brother!Първоначално написано от quench
![]()
I told myself I won't miss you but I remember what it feels like beside you...
ох,добре де може и да е безмислена...признавам сиПървоначално написано от beyond_transience
споко и аз не и давам много живот
Разбра се ве4е,4е доминиращ пол НЯМА
айде готово
край на обидите към жените в тази тема...МИР!
![]()
Да бе, много ви е удобно така: "няма доминиращ пол бла бла блаПървоначално написано от SuNsEt
"
Мъжът е силен, жената слаба. Точка.![]()
Няма по-гадни, подли, заядливи, интригантстващи от жените.
Дължат всичко на свещенната вагина![]()
![]()
Първоначално написано от quench
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от пор
![]()
![]()
тоя пък мразел жени
![]()
Първоначално написано от comics
Не разбрахте ли,че е тя?!
Само се замислете какъв ще бъде светът ако няма женитогава започвайте да оплювате нежния пол.
Първоначално написано от comics
Доминиращите жени обикновенно завършват живота си на 85,месец след като котката им умре,защото тя е била единственото щастие в живота им на стари моми..
Доминиращия мъж на 65 обикновено завършва живота си задавен от пържен картоф,понеже се е опитвал да се оригне от 2 литровата бирата и в същия момент любимият му футболист е вкарал автогол..и а да каже
"Майната ти,копеле ... и"
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Къде отиде червеното извратено старче без него ми е скучно!![]()
Light The Universe
Първоначално написано от пор
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
да, писо, говори ми, не спирай..![]()
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Ei NqMa KfO Da Se LuJeME JeNiTe Sa Po-DoMiNiRa6tIq PoL aMa NaLi ZnAeTe 4e iDvAta PolA NemOgaT EdIn BeZ DrUg !![]()
''Remember to keep yourself alive,there is nothing more important than that''
-Afeni Shakur
ние можем без жени...Първоначално написано от AsHaNtI_90
вие не можете без нас щото ние имаме пишките и парите
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
...а те могат да оберат банка и да си купят вибратор...
хъхъ..
Aide stiga si se prevuznasqlПървоначално написано от _SL_
![]()
jenite sa po izdrujlivi i dominira6tiq pol sme nie!A vie i da ni mrazite,pak ni6to nqma da promenite
![]()
pak sme dominira6tiqt pol
![]()
Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing
хм, сигурен съм 110%, че тея, дето твърдят, че темата е безсмислена, са или жени, или техните ларви - момичетата - или което е по-лошо, мъже, вече покорени от жените и с пречупено самоучвствие
проблемът на темата е, че аз се разприказвах и няколко МЪЖЕ ме подкрепиха
жените искат да ни затворят устата, за да нямаме правото на глас
NO MA'AM !!!
защо мислите на пазара няма нито една анти-женска книга, която разкрива как Те ни потискат? защото подлите жени убиват авторите, а книгите изграят - още преди печатането даже, защото нищо неподозиращият писател споделя на жена си на вечееря "Скъпа, утре ще се обадя на издателя..."
NO MA'AM !!!
защо според вас жени, законспирирани като гости, първо писаха в темата, че мъжете са свини, а после започнаха да ни обвиняват в това, че сме се държали зле,а?
защото това е техният начин да властват - чрез чувството ни за вина
да не мислите, че когато й извъртите шамар, нея я боли толкова? не, тя просто си казва "ето, сега ще имам още един лост, чрез който да го управлявам"
дори цялата идея с девствеността и родилните мъки е някакъв таен заговор
"ооо, скъпи, първият път толкова ме заболя"
а мъжът си мисли, че я е наранил
"ооо, толкова месеци износвах детето, а накрая това болезнено раждане..."
и мъжът се чувства виновен, че не той е поел болката и неудобствата
а те само това чакат
NO MA'AM !!!
защо смятате, че една жена постоянно говори за чувства, за любов, за щастие?
за да изглежда слаба и нпрактична
за да ви кара да поемате цялата отговорност вместо нея
за да се трудите заради нея
за да използва вашета загриженост - защото един истински мъж е винаги редом до другарите си, винаги подкрепя рода си
една жена е готова да предаде всяка друга, да предаде мъжа си, а накрая да намери извинение за практичното си и егоистично поведение - например, "направих го за наше добро" или "бях уплашена и наранена"
NO MA'AM !!!
животът на мъжа е чест, дълг и себеотдаване
животът на жената е подлост, егоизъм и предателство
NO MA'AM !!!
![]()
Ti AkO MoJe6 BeZ JenI Ne Sum SiGurNa Za DrUgiTE Mom4eTaПървоначално написано от _SL_
![]()
''Remember to keep yourself alive,there is nothing more important than that''
-Afeni Shakur
quench, душко, не се вземай насериозно.
И както казах - няма доминиращ пол...ей тва е истината.
не мисля, че жените могат да ни командватама не мисля и че ния можем да ги командваме
извод...всеки да си командва себе си
![]()
а пък _SL_ знаем, че не си пада по женско![]()
хъхъ..
quench,фройдист такъв,ти ще си виновен за големия процент на гейове в България,ако продължаваш в този дух да надъхваш МЪЖЕТЕ,които са те подкрепили след първият пост.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
![]()
![]()
ne me razsmivai
pravi6 se samo na interesen
ne zabravqi,4e i ti ima6 maika i sega kato govori6 takiva prostotii se otnasqt i za neq!vsqka jena si ima dostoinstvo i ti nqma6 pravo da go oronva6
tva,4e nqkoq te e zarqzala ne ozna4ava 4e vsi4ki jeni sa takiva
ispolzva4ki!vajnostta ne ti pridava zna4enie
Ti kvo iska6,a?6toto se pravi6 na golqmata rabota i vs tebe da slu6at i da podkrepqt bezmislenite ti komentari
![]()
![]()
![]()
Try to tell me what I shoudn't do,you shoud know by now I won't listen to you!!! http://www.zazz.bg/play:30fef983 Impossible Is Nothing