хм, сигурен съм 110%, че тея, дето твърдят, че темата е безсмислена, са или жени, или техните ларви - момичетата - или което е по-лошо, мъже, вече покорени от жените и с пречупено самоучвствие
проблемът на темата е, че аз се разприказвах и няколко МЪЖЕ ме подкрепиха
жените искат да ни затворят устата, за да нямаме правото на глас
NO MA'AM !!!
защо мислите на пазара няма нито една анти-женска книга, която разкрива как Те ни потискат? защото подлите жени убиват авторите, а книгите изграят - още преди печатането даже, защото нищо неподозиращият писател споделя на жена си на вечееря "Скъпа, утре ще се обадя на издателя..."
NO MA'AM !!!
защо според вас жени, законспирирани като гости, първо писаха в темата, че мъжете са свини, а после започнаха да ни обвиняват в това, че сме се държали зле,а?
защото това е техният начин да властват - чрез чувството ни за вина
да не мислите, че когато й извъртите шамар, нея я боли толкова? не, тя просто си казва "ето, сега ще имам още един лост, чрез който да го управлявам"
дори цялата идея с девствеността и родилните мъки е някакъв таен заговор
"ооо, скъпи, първият път толкова ме заболя"
а мъжът си мисли, че я е наранил
"ооо, толкова месеци износвах детето, а накрая това болезнено раждане..."
и мъжът се чувства виновен, че не той е поел болката и неудобствата
а те само това чакат
NO MA'AM !!!
защо смятате, че една жена постоянно говори за чувства, за любов, за щастие?
за да изглежда слаба и нпрактична
за да ви кара да поемате цялата отговорност вместо нея
за да се трудите заради нея
за да използва вашета загриженост - защото един истински мъж е винаги редом до другарите си, винаги подкрепя рода си
една жена е готова да предаде всяка друга, да предаде мъжа си, а накрая да намери извинение за практичното си и егоистично поведение - например, "направих го за наше добро" или "бях уплашена и наранена"
NO MA'AM !!!
животът на мъжа е чест, дълг и себеотдаване
животът на жената е подлост, егоизъм и предателство
NO MA'AM !!!