Цитирай Първоначално написано от eXtaZy_ LoVe
ne me razsmivai pravi6 se samo na interesen ne zabravqi,4e i ti ima6 maika i sega kato govori6 takiva prostotii se otnasqt i za neq!vsqka jena si ima dostoinstvo i ti nqma6 pravo da go oronva6 tva,4e nqkoq te e zarqzala ne ozna4ava 4e vsi4ki jeni sa takiva ispolzva4ki!vajnostta ne ti pridava zna4enie Ti kvo iska6,a?6toto se pravi6 na golqmata rabota i vs tebe da slu6at i da podkrepqt bezmislenite ti komentari
това с "и майка ти ли влиза в сметката" е отново опит да се използва чувството за вина

много сте прозрачни!

разбира се, че и майка ми спада в тази категория - откакто съм се осъзнал полово, виждам постоянно как прилага номерата си върху мен и баща ми

и второ - достойнството на жените се свежда до това колко мъже е прецакала, за да се издигне високо

и трето - не съм бил зарязван никога - но честичко съм им бил шута, щом веднъж започнат да си отварят устата често и без разрешение

и четвърто, но не последно - моите коментари съдържат само истина, която никоя от вас не може да отрече

ЗАТОВА СЕГА ЩЕ МЕ ОБИЖДАТЕ, СТРЕМЕЙКИ СЕ ДА ОТВЛЕЧЕТЕ ВНИМАНИЕТО НА ЧЕТЯЩИТЕ ТЕМАТА ОТ ИСТИНАТА

поздрави:

Контрол - Кучко, марш в ковчега!