Цитирай Първоначално написано от eXtaZy_ LoVe
Контрол - Кучко, марш в ковчега!
q slu6ai kvo...NQMA da mi vika6 ku4ka 6toto ne me poznava6,razbra li?! Ne sam obijdala nikoi za da ne obijda6 ti prestani da se zaqjda6 6toto si dosaden ve4e!Mar6 6e vika6 na nqkoi kato tebe!Ako az sum ku4ka to ti kvo si we?! A?I ot gore na vsi4ko 6e mi vika''mar6 v kof4ega'' Ot kude na kude be?!Az da ne sum ti stoka be?Nito edna jena ne e parcal za da i govori6 taka [/quote]

хаха, ама аз не съм ти казал "кучка" - казвам го на всички жени, но вие така или иначе си го знаете

не ми играй игрички с изкуственият си гняв, защото ми е ясно, че докато играете плач или обида или гняв, в действиетлност през това време мозъкът ви работи на 110% обороти и съвсем изчистено съзнание - виждате слабостите на врага и го удряте там, където най-много го боли!

нека не се заблуждаваме

а колкото до стоката - мисля, че жените ни възприемат като такава

мъжката мода е измислена от жените, за да ни предлагат на пазара в скъпа и лъскава опаковка

на мъжът му е стигала една кожа и едни кожени ботуши, които и сам е можел да си направи с костения си нож

но жената е рекал "дай да сложим едно синьо камъче тука"
а после висчки други жени са казали "виж, Орг има синьо камъче - той е силен ловец, затова и ти трябва да имаш"

и понеже мъжете не са много по това да тичат из цветята и да се кичат с боклуци, жените са взели тази роля

а после са измислили и разните духове за това и онова - на тях са били принасяни дарове като мъниста и цветя, както сочат най-известните изследвания в тази област!
а знаете кой ги изработва, нали?
и това се е повтаряло, докато мъжете не са почнали да вярват, че без дар от мънист няма как да хванат елен или да строшат черепа на враг от другото племе
а когато "суеверният" метод не е действал, съмненията на мъжете във верността му са били заличавани с евтини сексуални трикове...

даже по-късно - една жена е твърдяла, че е родила Синът Божий - и до ден днешен носим тази измама в сърцата си