- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кой според вас е доминиращият пол?
A сякаш наместо мултифункционалното червило, сешоара, ваната с минерали и солариума мъжете си нямат други занимавки (за коли тук не ви ли хрумва ?)..... И защо неизменно свързвате телевизорите с жените? По-скоро е обратното.
Как е възможно хора, живеещи в 21 век все още да си мислят, че единият пол трябва И властва над другия?! И жените, и мъжете си имат свое място. Едните са силни в едни области, другите- в други. Такова понятие като "всички" няма и не трябва да има.
Зачем живешь на свете этом?
Какая у тебя мечта?
Задумался - ли над ответом?
А есть ли у тебя она?
Първоначално написано от RAWRRR
не усети ли тънката ирония в думите ми
явно не си...![]()
Собственост на Canis_Dirus
Първоначално написано от exploitedteen
е, вие що се давате, бе?![]()
нали сте мъже!
хъх, не знам, exploited.. като не съм срещала такива индивиди, не мога да кажа нищо![]()
Да, КОЧа го е страх от един сълзи и го гони бясната параноя, че нещо иска да го управлява. Като си мисли, че нещо може да го управлява, сам се дава. Ебати КОЧа.Първоначално написано от exploitedteen
Saatana vittu perkele hate crew!
Ама КОЧа се оплаква, че го мъчат. Следователно от едното просветление файда нулева.
ехеее, кво стана тука
тоест, ако един истинско КОЧ ме види да плача или ще избяга, или ще ми набие един тупаник (за да знам за кво рева) и пак ще избяга, вместо да ме прегърне и успокои (примерно)?![]()
Че вие тая война я водите от... винаги и пак на никой не служи просветлението. Тогава?
хаха
вече е забавно![]()
интересно ми е обаче, ако това същество ти е много близка приятелка например или пък сестра
как реагира КОЧ тогава?![]()
апф... айде, айде..
омайниче, бегония.. не е чак толкова остроумно, пък и е старо лафче, пък и лошо няма
винаги съм уважавала еднократните забежки![]()
хихи
окей, exploited, беше ми изключително приятно, почини си и ще те чакаме да се завърнеш с нови сили![]()
жените удрят когато най-малко очакваш и удрят в НАЙ-СЛАБОТО място на човека...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
никой няма тука.. те на тебе разчитат - ти си им опората![]()
не виждаш ли, че само двамата се обясняваме..ц, ц, ц
За радост или не, женския пол е доминиращ, Жените се справят много по-добре с проблемите и могат да разсъждават трезво във всяка ситуация. Мъжете се вкарваме в злобни караници и юмруци, вместо да си имзислим хитра стратегия.
Естествено, не е казано, че сички са така.![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Всъщност,нищо че съм жена,ще възразя..Първоначално написано от ~*SILVER*~
Мъжете са по интелигентни от жените-тоест могат да се справят в напечени моменти,да запазят самообладание и да мислят трезво как да излезнат от напрегнатата ситуация,това е защото мъжете разсъждават рационално,а жените емоционално ..
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Според мене не трябва да има доминиращ пол!
Let The BEAT Control Your Body
По желание на авторката заклю4вам темата.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.