Коя част от тялото и лицето си НЕ харесвате и коя харесвате най-много\
/ ???
[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
1 точка от правилника!
аз както и другите харесвам очите ми. да не харесвам емии нз може би ръста, искам още поне 5 см, цел ми е 190
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
почти нищо не харесвам в себе си! Най ми е противен носа... а най-харесвам пръстите на краката си![]()
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
Като цяло нищо... най ме дразнят очите ми много са големи и зелени..![]()
![]()
![]()
Харесвам кестенявата си коса,зелените си очи,усмивката си,не харесвам това,че ханша ми е широчък и трябва да си постегна тялото с малко спорт и тоа е в общи линии.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Носа ми ме дразни...ии пръстите на ръцете да ми бяха по-къси..хм..има и други раоти..ама ги търпа![]()
Аз пък нищо не хресвам в себи си.Нямам самочувствие.
аз се харесвам до някъде...имам нужда и аз от малко корекции...например да си стегна малко поече тялото-малко спорт и фитнес е нужно,все пак никой не е съвършен![]()
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
обожавам очите си (:
а мразя един гаден белег..
Не си харесвам ръцете... Големи длани с къси пръсти и все едно нямам ръце, а...Лапички!!!Но иначе мн си се харесвам! :P
Харесвам се.Има много малко неща,които не си харесвам.
дам,и аз съм по същия начин.Първоначално написано от Cvetito_master
не харесвам носа си,но всичко друго си харесвам.
i az taka,makar 4e mai ve4e se nau4ih i nego da haresvam.Първоначално написано от FataMorgana
Next Time I`ll be True...
лицето ми понякога много си го харесвам.. друг път не .....на моменти е
![]()
определено не си харесвам и аз мн мн краката,а си харесвам очите нищо че са кафяви![]()
ne haresvam - nos, yshi, zubi
haresvam - ochi, kraka (praseca i glezena ) , prustite na rucete si ( noktite )
Харесвам си-очите,ръцете,носа,устните и косата(горе-долу)
Не харесвам-пръсците и корема
Но като цяло си се харесвам.Е,винаги може и ощерно няма перфектни хора![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Първоначално написано от _PuNk`PrInCeSs_
Ммм...
Не си харесвам коремчето, пръстите на краката, зъбите, ушните възглавнички и кожата (отвратително чувствителна и нежна, като скръстя крака за 1мин, после имам червено петно поне половин час).
Харевам си очите, бузките и чипото носле (типично полски), дупето, краката и бицепсите![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.