- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Фитнес или..?
Здравейте!Аз съм момиче 14год.(почти 15) и искам да ви попитам кое е по-добре за поддържане на добра фигура-фитнеса или бягането?И сега знам,че ще ми кажете че без добър хранителен режим нищо почти няма да помогне и че и 2те заедно е най-добре да се практикуват.Но аз просто нямам време за 2те,мога да си позволя само 1ното.И ако някой случайно знае някоя диетаще го помоля да я сподели. \/
П.С.висока съм 167 и кг ми варират от 49-51.
Мерси за отделеното внимание. =D>
зависи каква ти е представата за добра фигура.
ами момиче замислисе ........ 1,67 50 кила това си е супер няма защо да остслабваш.......Първоначално написано от miSs^SixTy
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Да е писла, че иска да отслабва? Иска да се подържа.Първоначално написано от namina
хора не винаги става въпрос за отслабване,тя не е дебела предполагам че просто иска да се стегне,аз съм 163 и 45кг но пак ходя на фитнес,но ям доста за да не губя килограми,така че препоръчвам ти фитнеса,ходи веднъж седмично,добрата фигура не значи само малко килограми,тези килограми трябва да са разпределени и оформени![]()
аз съм горе долу съм с твоите размери и в момента ходя да бягам, но като почна училище ще ми е малко трудно да ходя да бягам и затова съм решила да ги редувам един месец ще ходя да бягам а дръгия на фитнес
Сега докато е по-хубаво времето бягай,пък после като стане по-студено ходи на фитнес.Аз така правя.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Да, тва е много добър вариант, но ако искаш да се стегнеш и не искаш хранителен режим, откажи поне газиранотоПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
Тва аз го написах.. докато се науча в тоя форумПървоначално написано от Анонимко
![]()
След като умра ще казват едно сърце и две ръце спряха да бият [!][!][!]
И аз съм като теб на височина и кг :P
През ваканцията го карам на дълги разходки,а когато сме на училище ходя на фитнес,за да се поддържамТака че ти препоръчвам фитнес.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
abs ZAСега докато е по-хубаво времето бягай,пък после като стане по-студено ходи на фитнес.Аз така правя.
И аз съм на това мнениеПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
napulno normalna si si,ama karai,po dobre e fitnesПървоначално написано от miSs^SixTy
tam ima i puteka i 6e bqga6
a dieti4ka eto ti edna http://www.tialoto.bg/article.php?cat=17&id=4652
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ами според мен теглото ти е добре но както и да е.Знаци най-добре и двете придружени с пълноценни храни
Аз ти препоръчвам фитнеса, защото на уредите можеш да стягаш повече части на тялото отколкото при бягането.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!