4ovek trqbva da se haresva takuv kakuvto e i da prevru6ta malkite nedostatuci v predimstva
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
ми ако трябва да сме честни ..... не харесвам тялото си и лицето ... изобщо .. ще се обеся някъде![]()
![]()
Аз искам още да порастна- 167 съм...искам 175, ама няма изгледи да ги получа![]()
Не харесвам мозъка си защото ви презира всичките!
Обожавам формата на лицето си, само малко брадичката бих искала да е по-подчертана, харесвам очите си, защото са големи, кафеви и леко зелени по края, харесвам носа си, защото е малък и прав, харесвам усмивката си, защото нея 1во е забелязало едно момче, което обожавам. Не харесвам веждите си, защото са редки, но за сметка на това косата ми е гъста и много ме кефи. Слабичка съм, имам стегнато тяло. А бе харесвам се като цяло (: (Може малко нескромно да звучи, де..)
Аз много се харесвам, да не кажа "обожавам":))
От много гледане в огледалото и чудене какво не си харесвам, носът ми можеше да е мааалко по различен, но пък хората казват, че е сладък.
Обожавам цвета на очите си(зелен, с причудливи петънца), тръпчинката на брадичката си, дупето си(може би това харесвам няй-много в себе си), ушетата...
Ох, звуча самовлюбено...от време на време ми се иска да имам по-дълга шия(то така става от перманентно оглеждане:))
Дай снимка и съфорумниците ще дадат обективно мнение по въпросаПървоначално написано от music_pirate
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не си харесвам дупето ..струва ми се голямо като се има предвид че краката ми са слаби и някак си ми се струва много зле..а иначе в лицето не си харесвам тръпчинките ..на едната буза ми е по голяма и видима отколкото на другата..Хмм да видим какво си харесвам..очите , устните и краката най-вече
еми май само стъпалата не си харесвам.. иначе преди никак не се харесвах, ама сега съм си доволна
Първоначално написано от [b
тялото си не харесвам мн съм дебела![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мразя корема си
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
харесвам тялото си като цяло слаба съм имам материал и т.н. обожавам косата си,очите,устните.но не харесвам бенките си и веждите ми които вече се пооправят.
в тялото си нямам част ,която да не харесвам![]()
,а за лицетооо
,ако мога да го задраскам и да си сложа ново екстра
![]()
Харесвам си устните...очите ми имат малки бръчици, но и те са хубави. И бялата си кожа също.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Приемам се такава, каквато съм. Да, може да имам някои недостатъци, но не казвам, че не се харесвам. Приемам се такава, каквато съм и това е. Иначе най-много харесвам очите си и устните.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
харесвам всичко в себе си,най-много очите..излучват един такъв перверзен поглед![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ами харесвам си всичко от тялото най-вече косата корема ханша талията устните и очите.
Като цяло се харесвам!Може би не си харесвам много това че нослето ми е малко широчко, но пък за сметка на това е чипо и много сладко, не си харесвам много пръсците...и мисля, че е това.
А най-много си харесвам големите кафеви очи, плътничките ми устни, чипото ми носле, перфектно правата и гъста коса, дългите и прави крака, и дупето.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Много си харесвам очите.
А не си харесвам носа,челото и белега ми от ухапване на левия крак.
бих си направила корекция само на челото, заради фрактурата иначе не си намирам други толкова фрапиращи кусури
Харесвам се цялата.Като всеки и аз имам недостатъци, но свикнах да се харесвам такава каквато съм.Най-важното е човек да се научи сам да се харесва, за да го хареват и другите.
[b][i]Je t'aime au-del