- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем!!!!
imam edin problem na 15 sum a o6te nqmam zurna.tova lo6o li e?kakvo da napravq 4e da mi poniknat.molq bez prosti otgovori
имаш си зърна спокс ама в най скоро време ще ти се появат бучки
nqmam.kakvi by4ki?
какви зърна нямаш бееее??? омфг втф
momi4e
зърна, брато, зърнаааааааа - не цици
зърнаааааа
Аз също съм сна 15 години и нямам зърна все още,как да го обясна само при допир и когато ми е студено само тогава се втвърдяват при възбуда също.През останалото време си е меко.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
бах маааааму ми имаш ли си цици ?? ако си имаш къв ти е проблема сигурен сам че зърната са ти на гърдата и дано са по 1 на гърда![]()
![]()
обясни по хубаво кво точно искаш да кажеш нямам зърна малко странно звучи
![]()
ima6 si zurna spokoino prosto ne sa izpuknali.pri nqkoi momi4eta e taka i ne e nqkakuv problem.s vremeto sigurno 6te se opravqt.
ХАХаахахАХХАаХаха/уахияхЯИихАяхаИЯХАИХЯЯ;Първоначално написано от McGreaN
кажи за циците - имаш ли нема6 ли кво стана ?Ся кво им е на зърната ти имаш ли големи гърди
imam cici obikolkata mi e 88
а на зърната им какво им е :> имаш си 2 зърна предполагам малки ли са ти ? дай снимка нешо кажи :Р
kazax ti nqmam zurna
ХАХАХААА еми начи виж са зимаш капачка от бирено шише нагряваш я яко и тСССССССССССССССССС ама по средата гледаи и после с игла правиш дупка
това са така наречените плоски или хлътнали зърна.знам,могат да се коригират с масаж и със сутиен с дупки или с коректор за зърна или козметична операция.това може да бъде проблем при кърмене на бебето,защото няма може да засмуче добре зърното.има и други жени с такива зърна затова не се притеснявай.а и ти още се развиваш и може би ще си станат нормални.имаш ли ареоли на гърдите?ако имаш няма как да нямаш и зърна.
Аз пък познавам момиче,което има 3 зърна.Едното е нагоре и в страни от пъпакакви ли не хора има...
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Как така нямаш зърна уе?!Първоначално написано от Анонимко
Ти к'во си?Човек или извънземно??!
Момиче или Момче?!
Малко жокер може ли??????????????
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
един съученик има 3 ако искаш може да ти подари 1![]()
BMW and House muZik!
ОЛЕ БОЖЕ...НЯМА НИЩО!?!?!?!Първоначално написано от Анонимко
Няма по тъмни кръгчета...няма зърна...
Това е нещо сбъркано?!
Майка ти да не идва от луната...защото ако е така е нормално да нямаш зърна![]()
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
Ба гъзъПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от kr1s0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!