- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем!!!!
mi to prez ostanalo vreme trqbva da e meko........maiПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ami izchakai malko vseki chovek se razviva po razlichen nachin i az sam na 15 i ne e koi znae kakvo nqmam izpaknali zarna inache zarna si imam
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
meko e razbira se...az si imam i prez ostanaloto vreme sa si meki,e, ne e hi4 da ne se use6tat,ama se pak...nevazmojno e da nqma6 zarna kakto kazaha i predi menПървоначално написано от bloodranger
![]()
Има си толкова разновидности на човешките атрибути. И по-специално, има всякакви зърна - по-плоски, по-изпъкнали... Едва ли имаш проблем, но може да не е зле и да се консултираш с лекар. За да ти мине притеснението.
a za pregloed zimat li pari tezi lekarite?
Ami v nashe vreme bez pari pochti nikade e moje da mineshПървоначално написано от Анонимко
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
как неа има6 зърна??!?!?!?!?![]()
![]()
чуаш ли са...тфа да не ти са топки за футбол....даже и те си имат място от дето се помпят
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
купи си зърна от магазина за разсад![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!