- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- С къф прах перат ваще
със Ариел, а омекотителя е напрао уникален.. тоя на Ленор черния дето го рекламират...напрао снощи като ми изпра чаршафите цялата стая ми миришеше супер яко и цяла вечер ги душих![]()
Бонукс 2 в 1, с лайка и жасмин-великолепен мириз!![]()
Бонукс 2 в 1 алое вера и жасмин...Много ми харесва. И Тема спа.
i nii ama nqkoi put i bonux vzema ... abe nz tui sa problemi na maika miПървоначално написано от morsko_momi4e
Ариел
ариел иле рекс,а омекотител-ленор![]()
Ариел пере най добре, мръсна вода се излива,даже и от белите дрехиомекотител Ленор,мн хубаво миришиии,къф мирис има черния ленор,може ли да се ползва за бели дрехи и светли,да не вземе да ги направи черни
![]()
TIDE.И Ленор.
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???
Бонукс 2 в 1 Лавандула и нещо си там и Ленор, синичък
ариел,а омекотител- ленор черен :P :P :P
Никога не спори с идиот, защото ще те завлече на неговото ниво и ще те победи - по-опитен e !!!![]()
![]()
ami nie ne perem s bulgarski imame firma za mejdunaroden transport i si kopuvame ot 4ujbina edin kazva se DASH v mn golqmaaaa kutiq
sus ariel ot germaniq tati go donese mn qk i nqma ni6to ob6to sus ariela v BG kat metnem preneto na prostora i cqlata ku6ta 4e i navunka v dvora meri6e mn gotinkoy{} celufki na si4kiiiiiiiiiiii :P
Мама пере с ариел петзвезден бяло..Апак цветното пране с некаф прах от турция..Иначе пак ариел../омекотитела ако е от значение е ЛИНОР../
Мечтите са безкрайни..
Ariel lenor i semana(ama semana se slu4va da izpolzvame rqdko)
Ариел .. и ленорчо омекотител
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~