.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    ИВА ОТ СОФИЯ
    Guest

Кога може да се установи бременност освен

Здравейте, аз съм Ива от София, на 17. До вчера мислех, че имам богата сексуална култура, но се оказа, че не е така. Когато се замислих, не можах да си дам отговор на въпроса кога се установява бременност, а по-точно колко дни след зачеване може да се установи бременност, да речем с тест. На тестовете пише от първия ден на закъснението, значи трябва да чака човек да не му дойде, за да разбере? Няма ли начин с някой тест или друго да се установи на 10тия, 15тия ден от зачеването, а не да чакам още 15 дни докато разбера дали е така е, дано съм се изразила правилно, благодаря ви предварително на всички! чао чао

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако си чела по-внимателно щеше да видиш че пише на 1-ви ден от закъснението, а при нередовна манструация на 14 ден от рисковия акт!

Guest
    Takamz to i az ne razbiram tolkova mnogo i v momenta imam podobni problemi. Zna4i test nai malko 7 dni (sy6to ima s po 10-14 dni) sled poloviq akt no e po-dobre da se iz4aka za zakysnenie.Po-dobre e sys sutre6nata urina predi da si se hranila. Sled 1-viq test po-hubavo napravi o6te edin sled 48 4asa.
    Ina4e uspeh!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Takamz to i az ne razbiram tolkova mnogo i v momenta imam podobni problemi. Zna4i test nai malko 7 dni (sy6to ima s po 10-14 dni) sled poloviq akt no e po-dobre da se iz4aka za zakysnenie.Po-dobre e sys sutre6nata urina predi da si se hranila. Sled 1-viq test po-hubavo napravi o6te edin sled 48 4asa.
    Ina4e uspeh!
    aha
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    7 дни са малко. Особено за младо момиче. Нивото на отчитения хормон ще е твърде ниско и ще даде отрицателен резултат. Поне 10 дни, а най-добре 14!

iva ot sofiq
    Guest
    nikoi ne mi otgovori to4no

Цитирай Първоначално написано от iva ot sofiq
    nikoi ne mi otgovori to4no
    Е как да не са ти отговорили? Казаха ти, че може да се направи тест и след седмица, но най-добре 2.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си