.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Hybrid View

Guest

За колко време?

За колко време горе-долу ми трябва да се изчистя от коза?Значи аз пуша от горе-долу...4 месеца и не помня да съм спирал,смис през ден горе-долу.Та мисълта ми е...начините са ми ясни,но ще ми правят пълна кръвна картина и върпоса ми е..Там може ли да си проличи дали съм пушил?и ако да...за колко време ще се прочистя,ако спортувам,пия мляко,Витамин C???

Guest
    opredelneo 6te se proli4i dori i da sportuva6 i da pie6 mlqko i t.n.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    opredelneo 6te se proli4i dori i da sportuva6 i da pie6 mlqko i t.n.
    Въпросът ми не е дали ще си проличи,не съм тъп ясно е,просто ме интересува,колко време ми трябва да се изчистя?

Град
    OUT OF SPACE
    а бе ,баце има 10000000 теми по въпроса !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!намери си ги!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re: За колко време?

За колко време горе-долу ми трябва да се изчистя от коза?Значи аз пуша от горе-долу...4 месеца и не помня да съм спирал,смис през ден горе-долу.Та мисълта ми е...начините са ми ясни,но ще ми правят пълна кръвна картина и върпоса ми е..Там може ли да си проличи дали съм пушил?и ако да...за колко време ще се прочистя,ако спортувам,пия мляко,Витамин C???
    Тряя наблегнеш много яко на млякото прясно и кисело по 5-6 кисели млека на ден тряя пииш и така кат ти праят теста няма си личи
    Fitness Forever

Супер фен

Re: За колко време?

Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Тряя наблегнеш много яко на млякото прясно и кисело по 5-6 кисели млека на ден тряя пииш и така кат ти праят теста няма си личи
    с толко мляко по цял ден в кенефа ще виси

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Горе-долу месец трябва да си чист... трудно ,а?

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    орина- някъде към 1-2 седмици
    кръв - 3-4 месеца може и повече нз
    ДНК- 2-3 години може и никога ...
    ааааа въпреки че не съм сигурна както винаги в това което написах ..просто до този извуд бях стигнала по биологиа и е по вероятно да не е така ....

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Супер фен
    абе чакайте е, хора, на човека ще му правят пълна кръвна картина за некфо заболяване там, а не кръвен тест за наркотици.. в България пълната кръвна картина НЕ включва тест за наркотици.. трябва да се направят допълни изследвания специално за това.. така че няма как да се разбере дали пушиш.. преди и аз така си мислех, обаче преди 2-3 години трябваше да ми правят, че искаха да ме режат там ала бала, и аз мн мн се бях филмирала, обаче после разбрах, че не те изследват за наркотици при това.. та споко

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    абе чакайте е, хора, на човека ще му правят пълна кръвна картина за некфо заболяване там, а не кръвен тест за наркотици.. в България пълната кръвна картина НЕ включва тест за наркотици.. трябва да се направят допълни изследвания специално за това.. така че няма как да се разбере дали пушиш.. преди и аз така си мислех, обаче преди 2-3 години трябваше да ми правят, че искаха да ме режат там ала бала, и аз мн мн се бях филмирала, обаче после разбрах, че не те изследват за наркотици при това.. та споко
    Един разбиращ човек...Подкрепям мнението.А за изледване за астма случайно да знаете как стоят нещата?
    Bring the violence

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си