- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кой?!?!?!
ti tapa li si ne moa da razbera 6to za vaprosvse edno e zakon Boji i ne podleji na promqna tva tvardenie ako za nqkoi e taka trqbva da sa hiper prosti putki
![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
mi mn qsno 4e trqa naprai pyrvata kra4ka mene she me e sram da mu kaja iska6 li da praime analen nqkak nevyrvi toi trqa predlaga se pak toi she vkarva
im back for my crown... bitches$ss bow down
ц ц ц ц о Боже тая не спря с аналния ...Първоначално написано от just_a_temptation
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Зависи как се развият нещата.Ако той е решителен и направи първата крачка, ок.Но ако не е-ти ще я направиш.Какво-предпочиташ да не си с него или да пребориш срамежливостта си.Мисля, че първото е по-ценно.
Разбира се, че може момичето да направи първата крачка![]()
Вече не важат особено такива правила :P
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
[quote="MajeStic"]Не си мислете, че не се усещаме... Просто след като се вижда, че искате нещо се оставаме на вълната...Първоначално написано от key_of_hell
Вие жените сте странни.. втълпили сте си, че сте адските зарибявки и че като искате нещо го постигате винаги... Е да ама не.. за разлика от вас ние обичаме да действаме, а по-малко да приказваме като вас и да се филмираме
Нищи лично, изказвам може би мнението на 80% от момчетата![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
hm misi mn 6toto pri men az napravih purvite kra4ki,a nqkoi postoqnno me pitaha dobre li sam az da se zapoznaq s men 4e trqbvalo toi da doide pri men i t.n.![]()
pf luda li si nqma zna4enie koi e pruv...deistvai!!!!!!ne 4akai za6toto moje6 da go izgubi6 i ne se pritesnqvai ostavi srama nastrana)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ако е толкова на зор, ще ме потърси сам.
Иначе няма лошо момичето да прави първата крачка де.![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.