- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Имам да кажа няколко неща.
1-во. Защо по дяволите не спрем с псуването на цигани и туркани в форумите / вбох7 и разни други нет пространства и не се съюзим и да избием тая сган?
2-ро. Много ме дразни като някой си заговори за Хитлер и ми дрънка фафли на немски. ХИТЛЕР го няма , няма да се възроди , няма да се върне и няма да ни оправи проблем с мангалите. 14/88 sux може би 14 но без 88. както и да е...
3-то. Как по дяволите има такива хора Българи който да твърдят , че е нямало Османско робство , а Турско присъствие......Присъствие в което Ние Българите сме били задължени да плащаме по големи данъци , били сме крадени , убиване и унижавани безразборно! Възмутен съм от това отношение към историята НИ!.
4-то. хаха няма четвърто
Ще дойде деня когато ще победим циганската сган!
Пс. Модератори и администратори , ако се имате малко българи поне не ми се обяснявайте , че поста ми е расистки и нацистки и такива лаина.
Не виждате ли какво става по родината ни?!?!
vbox7. com/play:58c0a942
ооо maaaan и аз мисля по тос начин и аз днес гледах много клипове във вбокс! на едно мнение сме!
Raise your fist!
расистки свине![]()
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
We must secure the existence of our people and a future for White children.
демек Ние трябва да подсигурим съществуванети на нашите хора и бъдещето за Белите деца.
Горе долу е така превода. Кое не ти допада. Аз мисля , че е много добре казано. ДОри неможе да бъде сложено под общ знаменател със нацизма и скинарските обеждения.
Абсолютно съгласна съм с тва,което казваш много си прав...ъъъ...аз пък нямам какво пове4е да кажа![]()
Боже.Първоначално написано от ~*SILVER*~
Не съм сигурен дали си момиче или момче със тоя ник ~*Сребро*~ не , че не е дебилско но както и да е.
Та ти не виждаш ли какво беззаконие и хаос има в нашата държава ? Или просто си още със розовките очила от детството? Има време , ще разбереш нещата.
Ти от кой етнос сиПървоначално написано от ~*SILVER*~
![]()
![]()
![]()
Моите розови очила са си мои и ако искам ще си ги нося. Циганите и турците ли са виновни, че българина е мързеливо говедо? Те ли са виновни, че сички мрънкат, че няма работа, а сайтовете за обяви бликат? Сеееее някой друг ви е виновен. Бойко е виновен, че улиците са мръсни, ама Ганьо не може да си мръдне трибуквието до кошчето, нали?Първоначално написано от Анонимко
Айде, моля ти се - циганите са си цигани. На мен как не ми пречат да си живея нормално? На родителите ми как не им пречат да си работят и да си получават заслужените пари? Всеки сам си кове живота!
Най-мразя такива, които само ходят да обвиняват другите за собствените си недъзи...
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
БГ чадоПървоначално написано от Guderian
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
Тогава като мислиш за родината си не пиши простотии от рода на "расистки свине", защото, ако не сме расисти, до 2 г няма да същестува БългарияПървоначално написано от ~*SILVER*~
![]()
да, да, разбира се - и мърмота овива шоколада в станьол ...Първоначално написано от Guderian
![]()
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
яки лафове. Замълчи си неинформирано създаниеПървоначално написано от ~*SILVER*~
както си БГ чадо кой знае... дали не си некаф Али амет с бг гражданство!
Raise your fist!
харесва ми как се изразява Guderian ама е прав човека! според мен ако си бяха сидяли на насраните дупета а не да превземат БГ и да правят проблеми на такива като нас когато се прибираме след дискотека или да се правят на мъже когато 3ма идват а аз съм с приятелката си! как няма да съм против тях?!и да ми кажат че съм расист не е съвсем вярно! кефят ма негрите например! имам приятели негри! мразя амунджите в БГ и не съжалявам а си ги мразя реално!
Raise your fist!
Али амет йахаьххахаь браво приятел това ме изкефи хахахаПървоначално написано от MostHated
Среброто си до доле цялата.
Кога ? За да мога да си го отбележа в календарчето ?Първоначално написано от Един националист
19 май 2008 година ще бъде сложен края на циганите. За час още звездите не са ми казало , но ние ще победим!
мнеее не мисля,4е българина е мързелив (някой го беше казал по-нагоре)![]()
Пък да ви кажа мен циганите ме дразнят много
турците също,но циганите пове4е
![]()
![]()
навсякъде на където погледна виждам поне най-малко по 4,5
ето още една при4ина,поради която ги мразя
Циганите са не4истоплътни
Веднъж отидох на дискотека и тя беше бъкана с такива
![]()
![]()
не знам защо така...беше гадно
Те имат гаден циганскоселски манталитет,който също ме нерви.Мразя,когато съм в градския транспорт и се ка4ват некви циган4ета( в множествено 4исло...нали семействата им са многодетни
) с майка си и само гледат как да се набутат да откраднат на някой българин портфейла
на баба ми така много 4есто са и го крали
това са само няколко при4ини,поради които мразя тази напаст
Българка съм и се гордея с това,не искам когато децата ми отраснат(има много време до тогава
) да дружат с циган4ета...който както иска да ми приема мнението казах това,което мисля
![]()
+1Първоначално написано от exploitedteen
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Болни са ви мозъците-само това ще ви кажа-за това,че българите сме мързелива нация не ни е виновен никой-нито цигани,нито турци,нито патагонци....Вземете си седнете на злобните задници и се захванете с нещо смислено,а не да се чудите кой да правите на сапун и тем подобни!Докато ги има такива като вас,България ще е в това лошо положение!
добре,4е си вярвашПървоначално написано от ................
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от ................
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
ех, един човек мисли трезво... стреснах се, че в темата ще вали само идиотщинаПървоначално написано от ................
Браво
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
^Sam90^ съм
занимаваме се със много смислени неща примерно ходим в залата помпаме и после изпомпваме циганите.Първоначално написано от _SL_
Как може по дяволите да се наричате марда и боклуци не мога да разбра?!?!
Българи
Да се
обединим
нищо не ви влиза в главите...Първоначално написано от bG-forever
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни