.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 71
    Един националист
    Guest

Имам да кажа няколко неща.

1-во. Защо по дяволите не спрем с псуването на цигани и туркани в форумите / вбох7 и разни други нет пространства и не се съюзим и да избием тая сган?
    2-ро. Много ме дразни като някой си заговори за Хитлер и ми дрънка фафли на немски. ХИТЛЕР го няма , няма да се възроди , няма да се върне и няма да ни оправи проблем с мангалите. 14/88 sux може би 14 но без 88. както и да е...
    3-то. Как по дяволите има такива хора Българи който да твърдят , че е нямало Османско робство , а Турско присъствие......Присъствие в което Ние Българите сме били задължени да плащаме по големи данъци , били сме крадени , убиване и унижавани безразборно! Възмутен съм от това отношение към историята НИ!.
    4-то. хаха няма четвърто

Ще дойде деня когато ще победим циганската сган!

Пс. Модератори и администратори , ако се имате малко българи поне не ми се обяснявайте , че поста ми е расистки и нацистки и такива лаина.
    Не виждате ли какво става по родината ни?!?!
    vbox7. com/play:58c0a942

Град
    L.A. \ Moscow
    ооо maaaan и аз мисля по тос начин и аз днес гледах много клипове във вбокс! на едно мнение сме!
    Raise your fist!

расистки свине
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

^Sam90^ съм

Единия националист
    Guest
    We must secure the existence of our people and a future for White children.
    демек Ние трябва да подсигурим съществуванети на нашите хора и бъдещето за Белите деца.
    Горе долу е така превода. Кое не ти допада. Аз мисля , че е много добре казано. ДОри неможе да бъде сложено под общ знаменател със нацизма и скинарските обеждения.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Абсолютно съгласна съм с тва,което казваш много си прав...ъъъ...аз пък нямам какво пове4е да кажа

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    расистки свине
    Боже.

Не съм сигурен дали си момиче или момче със тоя ник ~*Сребро*~ не , че не е дебилско но както и да е.
    Та ти не виждаш ли какво беззаконие и хаос има в нашата държава ? Или просто си още със розовките очила от детството? Има време , ще разбереш нещата.

Град
    Berlin
    расистки свине
    Ти от кой етнос си

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    расистки свине
    Боже.

Не съм сигурен дали си момиче или момче със тоя ник ~*Сребро*~ не , че не е дебилско но както и да е.
    Та ти не виждаш ли какво беззаконие и хаос има в нашата държава ? Или просто си още със розовките очила от детството? Има време , ще разбереш нещата.
    Моите розови очила са си мои и ако искам ще си ги нося. Циганите и турците ли са виновни, че българина е мързеливо говедо? Те ли са виновни, че сички мрънкат, че няма работа, а сайтовете за обяви бликат? Сеееее някой друг ви е виновен. Бойко е виновен, че улиците са мръсни, ама Ганьо не може да си мръдне трибуквието до кошчето, нали?
    Айде, моля ти се - циганите са си цигани. На мен как не ми пречат да си живея нормално? На родителите ми как не им пречат да си работят и да си получават заслужените пари? Всеки сам си кове живота!

Най-мразя такива, които само ходят да обвиняват другите за собствените си недъзи...
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

Цитирай Първоначално написано от Guderian
    расистки свине
    Ти от кой етнос си
    БГ чадо
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

Град
    Berlin
    расистки свине
    Ти от кой етнос си
    БГ чадо
    Тогава като мислиш за родината си не пиши простотии от рода на "расистки свине", защото, ако не сме расисти, до 2 г няма да същестува България

расистки свине
    Ти от кой етнос си
    БГ чадо
    Тогава като мислиш за родината си не пиши простотии от рода на "расистки свине", защото, ако не сме расисти, до 2 г няма да същестува България
    да, да, разбира се - и мърмота овива шоколада в станьол ...
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

Guest
    расистки свине
    Ти от кой етнос си
    БГ чадо
    да, да, разбира се - и мърмота овива шоколада в станьол ...
    яки лафове. Замълчи си неинформирано създание

Град
    L.A. \ Moscow
    както си БГ чадо кой знае... дали не си некаф Али амет с бг гражданство!
    Raise your fist!

Град
    L.A. \ Moscow
    харесва ми как се изразява Guderian ама е прав човека! според мен ако си бяха сидяли на насраните дупета а не да превземат БГ и да правят проблеми на такива като нас когато се прибираме след дискотека или да се правят на мъже когато 3ма идват а аз съм с приятелката си! как няма да съм против тях?! и да ми кажат че съм расист не е съвсем вярно! кефят ма негрите например! имам приятели негри! мразя амунджите в БГ и не съжалявам а си ги мразя реално!
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    както си БГ чадо кой знае... дали не си некаф Али амет с бг гражданство!
    Али амет йахаьххахаь браво приятел това ме изкефи хахаха

Среброто си до доле цялата.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield

Re: Имам да кажа няколко неща.

Цитирай Първоначално написано от Един националист
    Ще дойде деня когато ще победим циганската сган!
    Кога ? За да мога да си го отбележа в календарчето ?

Guest
    19 май 2008 година ще бъде сложен края на циганите. За час още звездите не са ми казало , но ние ще победим!

Град
    мнеее не мисля,4е българина е мързелив (някой го беше казал по-нагоре) Пък да ви кажа мен циганите ме дразнят много турците също,но циганите пове4е навсякъде на където погледна виждам поне най-малко по 4,5 ето още една при4ина,поради която ги мразя Циганите са не4истоплътни Веднъж отидох на дискотека и тя беше бъкана с такива не знам защо така...беше гадно Те имат гаден циганскоселски манталитет,който също ме нерви.Мразя,когато съм в градския транспорт и се ка4ват некви циган4ета( в множествено 4исло...нали семействата им са многодетни ) с майка си и само гледат как да се набутат да откраднат на някой българин портфейла на баба ми така много 4есто са и го крали това са само няколко при4ини,поради които мразя тази напаст Българка съм и се гордея с това,не искам когато децата ми отраснат(има много време до тогава ) да дружат с циган4ета...който както иска да ми приема мнението казах това,което мисля

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    горе-долу съм съгласен.. ама и без 14-ката...
    +1
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

................
    Guest
    Болни са ви мозъците-само това ще ви кажа-за това,че българите сме мързелива нация не ни е виновен никой-нито цигани,нито турци,нито патагонци....Вземете си седнете на злобните задници и се захванете с нещо смислено,а не да се чудите кой да правите на сапун и тем подобни!Докато ги има такива като вас,България ще е в това лошо положение!

Град
    Цитирай Първоначално написано от ................
    Болни са ви мозъците-само това ще ви кажа-за това,че българите сме мързелива нация не ни е виновен никой-нито цигани,нито турци,нито патагонци....Вземете си седнете на злобните задници и се захванете с нещо смислено,а не да се чудите кой да правите на сапун и тем подобни!Докато ги има такива като вас,България ще е в това лошо положение!
    добре,4е си вярваш

Град
    Варна
    =D> =D> =D> =D> =D>
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

ех, един човек мисли трезво... стреснах се, че в темата ще вали само идиотщина Браво
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

^Sam90^ съм

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    =D> =D> =D> =D> =D>
    занимаваме се със много смислени неща примерно ходим в залата помпаме и после изпомпваме циганите.

Как може по дяволите да се наричате марда и боклуци не мога да разбра?!?!
    Българи
    Да се
    обединим

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от bG-forever
    Цитирай Първоначално написано от _SL_
    =D> =D> =D> =D> =D>
    занимаваме се със много смислени неща примерно ходим в залата помпаме и после изпомпваме циганите.
    нищо не ви влиза в главите...
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си