- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Видове вагини
Ае народе въпроса е следния. Бил съм до сега само с 2 момичета и двете имаха различни по форма вагини. На едната и беше стегната пут**ата а на другата не беше такава... малките и устни излизаха извън големите. Това нормално ли е и сички момичета ли имат различни по размер и големина вагини ? И ако има само определени видове какви са те ? я светнете ме малко по въпроса![]()
![]()
![]()
Няма 2 напълно еднакви. и все пак срамните устни покриват входа на вагината, ама не са част от нея. За венерин хълм чувал ли си?
Първоначално написано от golqqmaataina
Ако се поровиш в нета,може и да разбереш...
Има жени със малки срам.устни други със много малки...
Има такива обрязани-без клитор...попринцип не са българки,азиатки или негърки,води се,че е по-хигиенично,но не е така!
Има жени с плитки и такива с дълбоки влагалища...
Просто са много различни,това е целта!
В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!
хахахаха вие пък се едно сте изебал* половината женско население че ги разбирате толкова![]()
Да бе аз отначало не знаех ама с натрупания си опит разбрах щот 1-та ми фр-ка с няква яка стегната П*тка а другата няква такаа гадна мноо такива различни съм виждал по копоните и не съм вижал 1 и саща до ся
Полука:Няма 2 еднакви вагини![]()
Fitness Forever
Първоначално написано от TIMEX
Хаха, добре, че си се поЛучил![]()
HEP is not style! HEP is my life!