.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    golqqmaataina
    Guest

Видове вагини

Ае народе въпроса е следния. Бил съм до сега само с 2 момичета и двете имаха различни по форма вагини. На едната и беше стегната пут**ата а на другата не беше такава... малките и устни излизаха извън големите. Това нормално ли е и сички момичета ли имат различни по размер и големина вагини ? И ако има само определени видове какви са те ? я светнете ме малко по въпроса

Сички са си различни

Град
    Асеновград, България
    Няма определени видове. При всяко момиче е различно.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма 2 напълно еднакви. и все пак срамните устни покриват входа на вагината, ама не са част от нея. За венерин хълм чувал ли си?

Re: Видове вагини

Цитирай Първоначално написано от golqqmaataina
    Ае народе въпроса е следния. Бил съм до сега само с 2 момичета и двете имаха различни по форма вагини. На едната и беше стегната пут**ата а на другата не беше такава... малките и устни излизаха извън големите. Това нормално ли е и сички момичета ли имат различни по размер и големина вагини ? И ако има само определени видове какви са те ? я светнете ме малко по въпроса

Ако се поровиш в нета,може и да разбереш...
    Има жени със малки срам.устни други със много малки...
    Има такива обрязани-без клитор...попринцип не са българки,азиатки или негърки,води се,че е по-хигиенично,но не е така!
    Има жени с плитки и такива с дълбоки влагалища...
    Просто са много различни,това е целта!
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Няма две еднакви

Svin4y
    Guest
    хахахаха вие пък се едно сте изебал* половината женско население че ги разбирате толкова

Да бе аз отначало не знаех ама с натрупания си опит разбрах щот 1-та ми фр-ка с няква яка стегната П*тка а другата няква такаа гадна мноо такива различни съм виждал по копоните и не съм вижал 1 и саща до ся
    Полука:Няма 2 еднакви вагини
    Fitness Forever

Цитирай Първоначално написано от TIMEX
    Да бе аз отначало не знаех ама с натрупания си опит разбрах щот 1-та ми фр-ка с няква яка стегната П*тка а другата няква такаа гадна мноо такива различни съм виждал по копоните и не съм вижал 1 и саща до ся
    Полука:Няма 2 еднакви вагини

Хаха, добре, че си се поЛучил
    HEP is not style! HEP is my life!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си