.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    ~PRITESNENA~
    Guest

Първия път

Здрасти all! Значи, имам питане... С приятеля ми ходим вече година.. Накрая реших да спя с него, защото и двамата много се обичаме, а и вече се чувствам готова... Но така се случи, че него го е страх да ми причини болка и остави аз да правя главните движения... Първият път, когато се опитахме да го правим, беше някакъв кошмар.. Мъчихме се около 40 минути, така че да ме отвори.. Както и да е... Аз се уморих ужасно много, той ми каза че за нищо на света няма да го правим, щом не съм в състояние... 2-рия път като пробвахме, ме болеше ужасно много,но си казах да търпя. Само че пак не стана, защото на него му стана кофти, че ме боли много, и пак каза да спрем.. Има ли някой във форума, който да е имал същия проблем при отварянето.. Да не стане от 1-вия, 2-рия път и възможно ли е просто ципата ми да е по-дебела и да се пробива трудно...Иначе не съм някоя дебелана, 46 кг съм, ако това има някакво значение... И какво да направим, така че да се свърши по-бързо, защото ми писна да опитваме и да не става... А, и също така, той ли трябва да бъде отгоре, или аз, за да е по-лесно? Мерси предварително

Град
    Асеновград, България
    На всяко момиче химена и е различен, просто при теб е малко по-дебел.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз бях така. Много мъка и 2 опита. как стана-5 часа любовна игра, малко винце, мисионерската поза. Той нещо ме разсмя и тогава ми го вкара. Не боля особено, а и болката трая секунди. Просто не мислиш за това и толкова. Говорете си нещо, целувайте се до замайване, бъди възбудена.....ще стане!

"просто ципата ми да е по-дебела и да се пробива трудно..."
    Сама си отговори,разбира се,че е нормално да не стане от 1-вия и 2-рия път(доколкото съм чела )няма да се притесняваш,а колкото до позата казват,че за да е по лесно,трябва ти да си отгоре и нека той да води,да не ти преписва на теб това Държал се е децко и вземи се успокой повече на 3-тия път,защото като гледам ще ти е много притеснено...Недей бъди си спокойна и с повече "овлажнители" ще стане работата.Успех и не се отчайваи!

Не трябва да се стягаш и притесняваш!
    Отпускаш се...мислиш си за нещо хубаво
    И му кажи да не се притеснява!
    Първите два пъти боли!Не го знам от личен опит...ноо...казвали са ми го!
    Само требва да се отпуснеш
    Или мисли за нещо смешно или весело...или си го представи как язди лилав кон гол и ще стане!
    Повярвай ми
    Питай модераторката...
    В момента са на мода малките коли,малките телефони...малките апартаменти...не се безпокой,един ден ще дойде модата на малките пишки и тогава и ти ще можеш да се извукаш!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз бях така. Много мъка и 2 опита. как стана-5 часа любовна игра, малко винце, мисионерската поза. Той нещо ме разсмя и тогава ми го вкара. Не боля особено, а и болката трая секунди. Просто не мислиш за това и толкова. Говорете си нещо, целувайте се до замайване, бъди възбудена.....ще стане!
    разсмял те е и така ти го е вкарал?тва ми звучи много интересно.и по малко ли заболя?п.с много е хитър
    имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели

Фен
    Град
    под масата ;)
    ооо и аз имах същия проблем.. много кофти момент е. и ние се мъчихме цял час и болка болка.. мисля, че най-добрия вариант е да те поразшири с пръсти първо и след това малко по малко да си вкарва члена. ама мнооооого бавно и по малко. при мен така стана и докато се усетя той целия влязъл.
    айде успех и приятни мигове

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Първо да действа с пръстчета - с едно, после с две.. да си играе с теб НЕ малко време.. докато си толкова влажна, че не усещаш болка при разширяването с пръсчета. После да застане НАД теб.. при добър наклон.. и да го вкара бавно.. леко.. а самата ти не се притеснявай от болката в началото.. нормална е. Знай, че ще стане.. няма начин да не се получи. Просто повече време си отделете, не се нахвърляйте веднага един върху друг. Лекичко, мекичко.. и ще стане. Успех

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    kaji da ti go rugni sus zasilka ot banqta i ako nestani prosto ve4e nqma d amy e v sustoqnie za dr opiti X_x

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    kaji da ti go rugni sus zasilka ot banqta i ako nestani prosto ve4e nqma d amy e v sustoqnie za dr opiti X_x
    a za zasilka ako sko4i ot 3 etaj otgore i 6e e nai-dobre

--->kat ostaim nastrani ebavkite,hva6ta6 go(sega si4ki si mislite za onaq rabota ama na) da sedne i mu obqsnqva6 tai i tai kakvo da prai.Vidi se mom4eto e neobrazovan(neopiten) ama e tarikat q ti vodi da ti e po lesno O_o selski tarikat .Principno sefteto mom4eto trqbva da vodi,ne momi4eto.
    Kam momenta na deistvieto: na4i zemate edno qko vince (bqlo v nikav slu4ai nali iskate da va hvane ) nekoe Merlo primerno po teji4ko taka .Piite 1 mxx 2 4a6i i otivate do legalceto(gledai da nema nikogo rodnini ala bala) puska6 muzi4ka (tva cqloto toi trqa go prai principno ama na neopiten e miliq toz pat mu pro6tavame) i sa podhva6tate 1005 goli4ki po4vate s celuvki(ako ne sa s ezik nz kvo praite vob6te O_o) posle (nz sia az tai bih naprail v tvoq slu4ai mu kazva6 6tot toi nema se seti)toi po4va da te celuva parvo po vratleto gardite i tn. Zaemate si nujnata poza (v tva vreme tam da rovi kadet trea kakto kazaha kolegite) i nakraq go paha ti dori da ta boli pridai si veselo izrajenie izpa6kai primerno ama ot kef ne "Ohhh boli gad mrasna" i ve4e natataka se o4akva da znaete kvo se pravi

Nadqvam sa da vleze v upotreba moq savet i da e ot pomo6t ae
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    разсмял те е и така ти го е вкарал?тва ми звучи много интересно.и по малко ли заболя?п.с много е хитър
    Просто и на него беше за първи път. И като се изцепи колко е некъдърен и неопитен. Просто си бше смешно-5 минути се суети и не знае какво да прави. Стана ми адски смешно, закикотих се и........така. Изобщо не боля. Боля, де ама доста незначително.

При всяко момиче е различно. Теб те боли малко повече, но щом искаш да си с него трябва да изтърпиш болката. Той нека се постарае да те възбуди максимално и да бъде много нежен.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си