Здрасти all! Значи, имам питане... С приятеля ми ходим вече година.. Накрая реших да спя с него, защото и двамата много се обичаме, а и вече се чувствам готова... Но така се случи, че него го е страх да ми причини болка и остави аз да правя главните движения... Първият път, когато се опитахме да го правим, беше някакъв кошмар.. Мъчихме се около 40 минути, така че да ме отвори.. Както и да е... Аз се уморих ужасно много, той ми каза че за нищо на света няма да го правим, щом не съм в състояние... 2-рия път като пробвахме, ме болеше ужасно много,но си казах да търпя. Само че пак не стана, защото на него му стана кофти, че ме боли много, и пак каза да спрем.. Има ли някой във форума, който да е имал същия проблем при отварянето.. Да не стане от 1-вия, 2-рия път и възможно ли е просто ципата ми да е по-дебела и да се пробива трудно...Иначе не съм някоя дебелана, 46 кг съм, ако това има някакво значение... И какво да направим, така че да се свърши по-бързо, защото ми писна да опитваме и да не става... А, и също така, той ли трябва да бъде отгоре, или аз, за да е по-лесно? Мерси предварително