- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Хора как да разкарам приятелката си?
Здравейте значи искам да отрежа приятелката си, ама като я видя как плаче и ми става жал и пак се сдобряваме... Искам един път завинаги да я одрежа но по какъв начин... дайте някакви предложения, без да я нараня много?
emi ve4e praihte li analen???ako da sig i e bilo qko priviknala e s formata na tvoq kur i she i e malku trudno se sboguva s nego i na negovo mqsto nqkoi po golqm i debel...a ako ne i nikoga ne e iskala i kaji "mila iskam da te 4ukam analno da ti blija dupkata na anusaa" she se otvrati i povqrvai mi nqma da reve haha :}:}:}
im back for my crown... bitches$ss bow down
Еми поговори с нея и и кажи ,че нямаш чувства и искаш да се раэделите.Но не и го каэвай толкова грубо,посмекчи малко работата.Ще поплаче,пък ще и мине...по-добре да се раэделите,отколкото да си седите эаедно беэ единия да има чувства...в случая ти.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от just_a_temptation
По глупав коментар не бях чел![]()
sega chestno otgovori zagorqla li si ili si adski tapa a?
Ами прави неща който тя мрази или я ядосвай.Направи така че тя да те зареже понеже яко и лазиш по нервите примрно или нещо такова според мене винаги действа.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
emi tfoi problem pi44 ako misli6 4e e glupav az davam syvet koito naistina she mu posluji a ti spami6............Първоначално написано от Th3MaN
![]()
off ot kaf hui se zaeh i az pyk da ti pomagam....qvno se obidi kat ti kazah tfa za sledva6tiq po golem i plyten penis emi sig she si go izbere sledva6tiq s po golema pi6ka nqma da napravi gre6kata kuqto naprai s tebeПървоначално написано от aaaHaaa
)
Ам тя толкова е привикнала към мен че се ме прегръща и реееев.... до скъсване, така че немога да и го кажа в очите, тя неможе да живее без мен... Ама и аз в какво се забъркахПървоначално написано от Presley`n`Sum
Мама му стара и на мене ми казват, че съм вулгарна ама ти направо си уникум или си яко позасъхнала.Кое ли ще да е?Първоначално написано от just_a_temptation
![]()
of ela da ti brykna v klitor4eto i anusa s ei tez dvata prysta = > \Първоначално написано от Deskata_90
/ druga pesen she zapee6 {}
Плс не пиши повече в тази тема... Много си глупава ето и аз си изказвам мнението може би си някое незадоволена курвентия, толкова грозна че през живота да не си виждала мъж, само за пишки в главата ти иди са наеби там с първия циганин пък може ти мине мерака... Въобще не съм се засегнал от глупавото ти изказване... Та ти дори не ме познаваш и правиш някакви тапи изказвания... За такива като теб просто няма място в тази тема,а може би и във форума ЗА ТОВА ТЕ МОЛЯ НАЙ УЧТИВО НЕ ПИШИ В ТАЗИ ТЕМА ПОВЕЧЕ !!! Та незнам на теб дали ти е влизал хуй в гъза аре като ти влезе ела и сподели впечатления сигурно на приятеля ти (ако имаш такъв) му е много малък и изпитваш супер комплекси ама какво да се прави ... Изчезни като пръдня...Първоначално написано от just_a_temptation
П.П. Извинявам се на всички но просто малко граници да има !!!
Съмнявам се че точно подобна личност може да ме накара да пея друга песен.А и ако си толкова навита заповядай ела тиПървоначално написано от just_a_temptation
да видиме кой какво ще пее
![]()
just_a_temptation DA GO DUHA666 PA4AVRETINO GADNAA BOKLUK SKAPAAANNN IZRODKAA SKAPANAAAAAAAAAAAAAAAAAA KURVAAAA
Еее чак толкова грубости не са нужни са в крайна сметка не можеме да виниме горките същества тя само и единствено природата е виновна.А ние можеме само да се молиме за спасението й [-o<
e pa s toq sredniq pryst det razmahva6 li she me nakara6 da zapeq ako da ida be 4ekai meПървоначално написано от Deskata_90
e pa s toq sredniq pryst det razmahva6 li she me nakara6 da zapeq ako da ida be 4ekai me[/quote]Съмнявам се че точно подобна личност може да ме накара да пея друга песен.А и ако си толкова навита заповядай ела тида видиме кой какво ще пее
![]()
Абе ти ела аз ще си преценя с кой прръст ше е
Абе ти ела аз ще си преценя с кой прръст ше е[/quote]Първоначално написано от Deskata_90
ti znae6 li vyob6te kak staa
Има няква възможност да съм по компетентна от тебе.Или по точно със сигурност е така
just_ ама ти наистина се побърка егати перверзната на колко си?
Първоначално написано от Th3MaN
тая е много ама много тъпа ....в акъла си нищо не побира освен анален......![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Нормално е да плаче, изпитва чувства, но друго решение на проблема няма.Ти не искаш да си с нея, няма смисъл.Най-добре й кажи истината, обясни й всичко.
Уууу О.о А твоят какво побира, освен въздух?Първоначално написано от Dead`Paladin
I az sam na tva mnenie samo s govorene se opravqt rabotite inache nqma da stane po nikakav nachin shtom nqmash chustva kaji i go nqma smisal da jivee s nqkakvi iliuziiПървоначално написано от koalka
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP