.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от just_a_temptation
    emi ve4e praihte li analen???ako da sig i e bilo qko priviknala e s formata na tvoq "мъжки полов орган" i she i e malku trudno se sboguva s nego i na negovo mqsto nqkoi po golqm i debel...a ako ne i nikoga ne e iskala i kaji "mila iskam da te 4ukam analno da ti blija dupkata na anusaa" she se otvrati i povqrvai mi nqma da reve haha :}:}:}

leleeeeeeeeeeeeeeee kvi prosta4ki moze6 da nameri6 v toia forum napravo ne e istina

Не си безчувствен...това е хубаво...но си наложи да не оставаш с нея от жал. Кажи И, че не я обичаш и толкова.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Прати един смс и й кажи да не те търси повече никога,че късате и не й звани повече нито и вдигай и се прави че не я познаваш. Мале кви съвети давам...аххах

Цитирай Първоначално написано от Котарана
    Прати един смс и й кажи да не те търси повече никога,че късате и не й звани повече нито и вдигай и се прави че не я познаваш. Мале кви съвети давам...аххах
    Найстина колко мил съвет само поздрав за него
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Цитирай Първоначално написано от Deskata_90
    Цитирай Първоначално написано от Deskata_90
    emi ve4e praihte li analen???ako da sig i e bilo qko priviknala e s formata na tvoq "мъжки полов орган" i she i e malku trudno se sboguva s nego i na negovo mqsto nqkoi po golqm i debel...a ako ne i nikoga ne e iskala i kaji "mila iskam da te 4ukam analno da ti blija dupkata na anusaa" she se otvrati i povqrvai mi nqma da reve haha :}:}:}
    Мама му стара и на мене ми казват, че съм вулгарна ама ти направо си уникум или си яко позасъхнала.Кое ли ще да е?
    of ela da ti brykna v klitor4eto i anusa s ei tez dvata prysta = > \/ druga pesen she zapee6 {}
    Съмнявам се че точно подобна личност може да ме накара да пея друга песен.А и ако си толкова навита заповядай ела ти да видиме кой какво ще пее
    e pa s toq sredniq pryst det razmahva6 li she me nakara6 da zapeq ako da ida be 4ekai me
    ти си много куха.. тъпо загорело барби... не само че си тъпа ама и проста... помня че бях чела някакъв твой пост как си пърдяла и си се уригвала на гаджето си.. абеее нямам думи.. чесно не си интересна,а само си показваш простотията

а по проблема - трябва да си твърд или я попитай чесно заслужава ли си да си с нея като нямаш никакви чувства.. питай я според нея дали си заслужава, нека тя сама да рразбере че няма смисъл

ако има сериозни чувства към теб нараняването е неизбежно...скъсай с нея..кажи й че ве4е всичко е угаснало. ще й мине след време

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    kaji i prosto 4e iska6 da dade6 malka po4ivka na vruzkata vi... dano ne te razbere pogre6no...t.e dano ne razbere istinata de xax i izvestno vreme ne q tursi i kaji da ne te tursi da preosmisli vruzkata i taka.. sled vreme se sre6tnete na po kafence.. i ako o6te izpitfa 4uvstva kum tebe i kaji 4e ti ne gi izpitva6 ve4e i q pitai naistina dali ima smisal da ste zaedno kato 1niq,suotvetno ti ne izpitva6 ni6to.. mini s stariq nomer da ostanete prosto fr-ta...

btw taq just_a_tempation ili kfato e tam... prosto ne razbirate li 4e se prai na interesna... oba4e izob6to NE E.. za mene e jalka... ili prosto maloumna... edva li ima nqkoi normalen 4ovek tolkova zajadnql za sex,i to za analen i da nqma ot kade da si go polu4i.. ili si prekaleno grozna.. nz... ama s tiq gnusotii det gi govori6,ako gi govori6 na mujete.. dori i da si mis bulgariq nqma da spe4elli6 ebane.. prosto gi otvra6tava6...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си