zna4i az sum 8 klas i za pruv put se vliubih istinski i imah gadje.. No toi e s 2 godini po maluk ot men .. e na men tva ne mi pre4i, nito puk na nego.. samo horata imat dulgi ezici no az ne im iskam mnenieto.. i taka.. priznah mu 4e go haresvam, toi su6to kaza 4e me haresva i mi predloji i az prieh.. no nikoga ne sum se celuvala s ezik, ne sum sigurna 4e 6te moga.. i sled kato trugnahme toi nqkolko puti me pita dali sum gotova da se celuvame i kogato sum gotova da mu kaja.. no men me be6e sram i taka i ne mu kazah 4e sum gotova, a i ne bqh.. no posle skusahme za6toto edin priqtel mi kaza 4e toi ve4e ne me obi4al mai za6toto ne sme se celuvali i az si pomislih 4e 6tom ne me haresva nqma smisul da hodim zaedno i skusah s nego.. posle se karahme, obijdahme se i sled kato az go obi4ah ne iskah da se obijdame i da se karahme i otidoh da se sdobrim.. sdobrihme se kato priqteli no az mn go obi4am i ne iskam da sme samo priqteli.. no ne sum govorila s nego da stanem otnovo gadjeta za6toto neznam dali toi 6te iska puk i da stanem gadjeta mislq 4e ne sum gotova da se celunem za6toto mn sum sramejliva.. su6to taka ne sum sigurna 4e i toi izpitva su6toto, koeto izpitvam i az kum nego..i nz molq vi daite mi nqkakuv suvet ili prosto si napi6ete mnenieto..

[b]Moderated by a[N]D[i]T[k]a
7 точка от правилника!