.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Guest
    Мацо, тиквата ти е празна. Ти си една обикновена тъпа патка, която се напива, натиска се с половината дискотека, та тези места са се превърнали в публични домове, най-накрая се намира един млад господин, който все пак има малко съвест и не ти подава КУР, а ръка да те изпрати до вас, целувки, това онова - пука му на някой най-сетне за теб, а ти дебела, краво, викаш че е твърде дебел за теб, я се виж ти ма, пача.

Оставиш ли го, дълго време няма да си намерип друг.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мацо, тиквата ти е празна. Ти си една обикновена тъпа патка, която се напива, натиска се с половината дискотека, та тези места са се превърнали в публични домове, най-накрая се намира един млад господин, който все пак има малко съвест и не ти подава "мъжки полов орган", а ръка да те изпрати до вас, целувки, това онова - пука му на някой най-сетне за теб, а ти дебела, краво, викаш че е твърде дебел за теб, я се виж ти ма, пача.

Оставиш ли го, дълго време няма да си намерип друг.
    определено межу мене и него има разлика... и не е верно 4е ако го остава няма да си намеря друг,за тфое сведение не ми липсват канидати...и бтв разбрах от 2рата ми сре6та с него която бе6е в4ера 4е той е като останалите мом4ета... и целта му е била само секса...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    Алкохола прави чудеса, иначе ти си тъпа, разлегавена, пиянска кучка ... ае от мен ... пача ...
    бтв,пия адски рядко,не се бя напивала от няколко месеца.. сега съм ре6ила да си пиина малко пове4ко да си напраа купона.. а вие мене обвинявате... и не се натискам с половината дискотека.. в дискотеката няма 10 ду6и,6тото аз се целувах само с 5, и не 6тото съм курва,то4но обратното,просто 6тото бях пияна..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

kato ti gledam pravopisa mai 4e kato si pisala oshte si bila martvo piqna
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Dr_House
    Алкохола прави чудеса, иначе ти си тъпа, разлегавена, пиянска кучка ... ае от мен ... пача ...
    олееее докторче се едно мене описа
    по темата обаче смятам че докторчето е мноого прав ... мда ...
    бтв може ли да спреш да пишеш еТо ТаКа ???
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си