- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Връзвали ли сте тенекия?
Е? Зарязвали ли сте някое момче или момиче да ви чака?![]()
ПП: Аз съм![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Еми чесно казано не съм по тея децките изцепки.Като кажа нещо го правя ако пък не ми се излиза с някой просто не си уреждам среща.Друг е въпросът,че понякога се случва да се разминеш с някой но това не е тенекия![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
И кфо гордееш ли сеПървоначално написано от ~*SILVER*~
![]()
![]()
Много пъти.
Да връзвала съм много ясно,че то кой не е?!
Да, но несъзнателно... например... както стана последният път... бях се уговорила да излезем с един проятел на кафе предната вечер, като той да ми се обади на другия ден да се доуточним... и аз се връщам от работа на следващия ден и телефона ми е в чантата и както обикновено си е на вибрация... и съм го оставила там и въобще съм забравила за срещата и цяла вечер си търсих телефона, но не успях да го намеря... и на другия ден като отивам на работа видях, че ми е в чантата и също, че имах около 5-6 пропуснати повиквания... и разбира се след което се чувствах ужасно... но му се извиних... и все са ми такива подобни.. че си забравям телефона...
на мен редовно ми го праат адски неприятно е .. ама има и слу4ай не попве4е от 3-4 пъти кадето и аз съм връзвала тенекия![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
vyrzah mu q..na kura i dryn4e6ee
im back for my crown... bitches$ss bow down
на мен не са ми правилино аз наии редовно си го правя
![]()
хахаха и кфо се кефите....
emi kat ne moat ti kajat v liceto 4e si prosta i 4e nqa da dodat tenekiq she ti vyrjat mn qsno.ina4e az kazah na kura mu vyrzah i drynka6e drynka drynkaaaПървоначално написано от monityY
да, това, че сте зарязвали някой да ви чака някъде не знам си колко време изобщо не е причина за гордост....Първоначално написано от cracken
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
именно..Първоначално написано от Eternal Silence
daaaaПървоначално написано от cracken
Първоначално написано от Eternal Silence
и кфо майна кефат се кат пукали ,че са вързали на някой тенекия....голяма гордост... т'ва пък е толкова тъпо майна ако не ми се излиза ще говора не да мълча ако стане нещо в последен момент ще звънна на ГСМ и ще кажа ,че няма да мога и т'ва ....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не съм връзвал... ако не искам да изляза с нея ще и звънна и ще я излъжа нещо, но няма я оставя да чака.
не съм и не са ми.тва е много кофти квото и да си приказваме
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Така е....явно повечето се кефят че го правят товаПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
не
ми те са кефят на всичко-че са се ебали анално,че са се ебали на по 13,че са почнали със свирки на 12Първоначално написано от cracken
![]()
Ми кфо то това си е хвалбаПървоначално написано от ~BoRn^InLoVe~
ай сиктирПървоначално написано от cracken
за мене не
![]()
и аз нещо не виждам за ко трябва да се гордееш с тва че си се държал УЖСНО с някого ....Първоначално написано от cracken
![]()
![]()
![]()
So free