- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гвардията на Мажестик12
I az sum oficer tam weПървоначално написано от quench
.
абе, да не би случайно някой от БНС да е допуснал жестоката грешка и да е приел Зиези в редиците си?
Няма такава опастност,спокойно,аз когато съм "влизал" и "излизал" от БНС ти не си бил отворен анално още(престави си кога е било това).Просто ми е интересно как едни такива мишлета като вас се правите на велики у форумите пък навън ви нема никви.Аз съм сигурен,че Андриана Митева на теб ще ти откъсне топките и ще ти ги завре в ушите за отрицателно време(естествено,ако приемем,че имаш топки)..Първоначално написано от quench
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
уау, това беше невероятно! не вярвах, че си толкова интелигнетен! какъв език, какъв стил, без нито една открита обида (щото сигурно вкъщи на анал и ташаци се поздравявате,а?)
=D>
ето такъв индивид като теб трябва да бъде сложен на интерактивен мултимедиен лозунг - да говори мъдро на хората, как трябва да се има доверие на националистическата идея, защото иначе ще ни се ебе майката и ще им заврат топките в ушите за отрицателно време!
истински родолюбец, а и интелектуалец - всеки полицай би ти завидял! =D>
Бая има да дърпа , че да ги откъснеПървоначално написано от Ziezi
![]()
![]()
![]()
А ръцете Адриана Митева, може ли да му откъсне?
Смятам , че е по-голямо наказание да ти откъснат ръката и да те пребият/убият с нея![]()
![]()
Fixed for you ...Първоначално написано от exploitedteen
Това някаква гейска организация ли е?
Първоначално написано от метоман 88
е, ти направо ме съсипа...
Аз нямах "crew" но пък имахме банда...за съжаление хората са несериозни и се разпадна...единственията който още подкрепям идеята съм аз...но сам човек клан прави ли????
Както и да е ... темата е тъпа,а авторът най-вече!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Ama si zyl!Първоначално написано от Initial_D
Dnes udari li te nqkoq cigan4e , 4e si v takova losho nastroenie?