- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На 13 съм, не съм плоска, но имам малки гърди и ми е гадно
Аз съм на 14 години ... и под гардите 67 ,а на гардите 76 . И аз имам малки гарди ,но не се притеснявам все пак мацка има време кога да порастнатПървоначално написано от Анонимко
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
Абе какво се притеснявате тука не разбирам?!Има хора който не забелязват такива работи и не им пука.Моята няма почти ама не и казвам нищо,даже мен така ме кефи повече.Просто не го забелязвайте а ако някой ви прави проблеми-звъннете аз ша се оправям с него! Споко.![]()
Аз съм на 21 , моите също са малки и си ги харесвам така . Мога да нося прилепнали блузи без сутиен , не се тресат като вървя и не се притеснявам че след време ще ми увиснат до пъпа . Освен това и повечето мъже не харесват огромни гърди . Така че не слушай какво си говорят в училище и не вярвай на разни малоумни списания . Научи се да си харесваш тялото . Щом гърдите ти са малки е твърде вероятно и цялото ти тяло да е слабо и секси ...
Да ама моят приятел каза ,че искал аз да имам по-големи цици за да ги бил мачкал ....Почувствах се много гадноПървоначално написано от Theater Ghost
![]()
АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]
разбира се..циците не са нищо съществено редом до наркотиците ..Първоначално написано от Whisskas
.........
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Е само на 13 си какво се притесняваш, имаш още толкова време.Аз съм на 20 и моите са малки и какво .. да не съм умряла..
Я не се притеснявай за глупости
![]()
На 13 години хората вече имат цици като лубеници по 10 кг.Отивай да си слагаш веднага силикон \/
Първоначално написано от B@$$@
![]()
![]()
Споко-ще ти порастнат!
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
macka spoko az predpo4itam sega da sa im malki i posle da porastat, otkolkoto sega da sa golemi i posle uvisnali!!
Мъдро!Първоначално написано от Анонимко
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
моите съ6то са малки мн ми дреме! и аз съм на 12 68 под гърдите и 75 на гърдите!Първоначално написано от Анонимко
az pyk sym na 16 i nemam nikfi gyrdi ama da ti kaja i ne mi trebvat i ne mi puka![]()
По-добре да ти пораснат, щот няма да те харесат така. Казват: "жената без гърди е, като село без училище, няма от къде да започнеш"
едит: може да не ти се струва така, но ние гледаме гърдите и дупето, не прическата и гладката кожа, е поне не наблягаме на тях де.
Споко малка си, ще пораснат. Не се притеснявай дори и да не порастнат много няма да си първата и послената с малки цици, моята гръдна обиколка е 80![]()
всеки е различен и се развива различно сега са ти малки по-късно могат да ти станат доста големи споко има време
споко бе моя клас дето са на 16 имат малки гърди ти на 13 искаш големи ^^ споко по добре да не са много големи че после ще се оплакваш
Не се притеснявай!Има време.
А относно някои коментари: като имаш големи гърди не значи,че "ще увиснат до пъпа" или пък ще си непременно дебела.Просто момичетата,които имат по-малки гърди се залъгват с това - нека не звучи грубо,ама до някаква степен е вярно.Макар,че големината на гърдите няма НИКАКВО значение.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
еми ти кво искаш дини и след 10 години ще са провиснали.. по-добре с малки и аз съм така но ми е се тая даже по-добре за мен за кво са ми тия цици да ми тежът само .. не не мерси
![]()
amm... i az te razbiram ama po hubavo taka.... pp: nqkoi kazvat 4e ot bozata rastat mn ...![]()
![]()
![]()
![]()
MaG
хахахахахахахахаха ем мн ясно някои хора кат мен не са плоски на 13![]()
пий боза и мойе да ти пораснат ;]
Първо още си малка.
Изтегли си снимки на най-красивите жени да ги видиш те с колко големи гърди са. В цял свят общо признатите са с малки гърди.
Don't tell me what I can or can't do !
виж аз съм на 12 и съм плоска като дъска има много хора от класа ми с големи!Не си единствена успокой се! Ужасно е!Има и момичета които и те са плоски ама са по задръстенички..... аз съм в ,,средната група'' и всички от средната група имат нещо! а аз имам многооо малко!дайте ми съвети как да ги оголемя . чувала съм че се оголемяват от месо,кисело,прясно,мляко и боза! Ям и пия всички тези неща редовно ама никаква промяна!Моля кажи нещо с което да се оголемят моля!
моля ви помогнете! Плоска съм като дъска! (много,много,много, леко огъната дъска),Всички са с среден размер гърди а аз със мравешки! помогнете!!!!!!на 12 съм![]()
аз нямам съвсем нищоо мноооого ама мнооого малкичко съвсем нищо !помогнете дайте съвети моляЮзнам че порастават от месо,кисело,прясно мляко и боза! но не помага(на мен) съввети моля ;(