- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 16-17г пикльовци
По принцип аз излизам със по-големи момчета 20-21(аз съм на 17),но мн. ме привлече едно момченце в кафето,където работя.В последствие се оказа,че е на 17,аз си казах ''ок,пак ще се пробвам може да им е дошъл акъла на тази възрастова група''(имам предвид само момчетата).
Няма да разказвам цялата история,защото е доста дълга,накрая разбрах от други,че се е събрал с бившата си пр. докато тои само ми овърташе и се чудеше как да ми каже.Според мен,когато имаш малко акъл в главата не е трудно да скъсаш с някой!
Та пак продължавам да държа на това,че момчетата се развиват доста по-бавно от момичетата,вие как мислите?Имали ли сте подобни преживявания с такива момчета,с които сте били на една възраст,но те са се държали детски?
ми вси4ките,хах а и е нормално то са си о6те деца..Първоначално написано от pristrastenata
![]()
просто си4ки са некфи пиклиовци.. била съм с мом4ета и на 14,колкото мен и на 15,16,17,18,19 ...
остават си едни и съ6ти(поне пове4ето) така4е забрави тия истории и си намери някой над 25 години,дано поне той знае какво иска..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
prava si drugo si e pi6kata na 21 godi6en
im back for my crown... bitches$ss bow down
Не смятам,че това,че той се е върнал при приятелката си е проява на детинство.Пък и относно "16-17 годишните пикльовци" недей след като си срещнала един такъв според теб,да мислиш,че всички са такива.Зависи от човека.Има по-малки,които по-бързо са съзрели,а и такива,които и на 30 пак са си дечковци.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
и бтв да наистина моми4етата се развиваме по бързо от мом4етата в тфа отно6ение.. аз например съм на 14 а мн хора ми казват 4е иам разум като на 18 годи6ната така.. но и главно си зависи от 4овека .. но принципно мом4етата са си по тъпите съ6тества.. както казах има и изклю4ения
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Първоначално написано от just_a_temptation
"just_a_temptation" по тъпа от таз идиотка не съм виждал...баси говедото дето си КУРВО !
ПП. към авторката на темата МНОГО ПРЕТЕНСИОЗНИ ХОРА БЕ и гледаш пишката да е голяма нали....ша ви са![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от sexy_for_you
=D> =D>
ооооо не,муци ти явно не ме разбра.аз нямам нищо против,че се е върнал при приятелката си,но можеше сам да дойде и да ми го каже,а не някой друг.а и не е само той,преди също съм излизала с момчета на моята възраст,но просто,когато си с някой по-голям разликата определено се осещаПървоначално написано от sexy_for_you
нямах намерение да пиша тук но последното мнение на monityY ме накара да се замисля. та monityY следните неща са за теб
1. несмятам че мъжете сме цитирам "тъпите съ6тества" (да го беше написала като хората поне)
2. между развиване и да си 14 годишна к....ва има разлика
иначе по темата: върнал се е при приятелта си и е оставил теб. е и. преживей го
![]()
![]()
Първоначално написано от hoseto_
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Не всичките на тая възраст са дечковци имам щастието да познавам някой такива еденици който са надраснали въздраста си и знаят какво искат от живота.А тва че в днешно време нашта младеж (включвам и себе си) предимно се лигавят е друг въпрос.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
тцк вий оък щот сте много умни и толкова надраснали възрастта си ..... пффф самият факт че вместо да преглътнеш постъпката му си написала тема и то с такова заглавие ме кара да си мисля че и ти си на техният хал !!!
So free
зависи само и единствено от човека.... аз съм на 16 а не веднъж са ми давали над 20....Първоначално написано от monityY
Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.
Нормално е момчетата да се развиват по-бавно!А после всички питат "Защо момичетата ходят с по-големи" , ами много просто : момичетата търсят момче,с което не само да се целуват и т.н.,ами и момче,с което да могат да водят нормален разговор!Искам да отбележа,че говоря единствено за себе си![]()
До известна степен имаш право, но слагаш всички под общ знаменател, което е грешно.
Аз също предпочитам да ходя с момчета на по 18-19+, защото наистина се държат по-зряло, по-опитни са и като цяло са по-добра партия. Но това далеч не важи за всички мои връсници (16-17)
Има мн свестни момчета, които не получават шанса да го покажат, защото момичетата/момчетат ходят с големи. Това е малко кофти....
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Не мисля, че се развиват по-бавно или поне има такива, които са много по-зрели от момичетата в това отношение.Това, че батковците допадат на едни...е друг въпрос.
Но е доста тъпо да поставяш всички под един знаменател, не за друго, а защото грешиш.![]()
Много различно е.Познавам момчета на по 20,22 които се държат като много по-малки,но при всеки е различно![]()
Честно казато когато ти прочетох поста не разбрах коя негова постъпка е детинска?![]()
Това, че се е върнал при бившата си или това, че му е било неудобно да ти каже и е увъртал, защото се е страхувал да не те нарани?
Да ти кажа право лично мое мнение, но именно хората, които плюят по останалите, че се държат като деца и т.н .. се държат най-детински и разбират по-малко от останалите...
И момчетата не се развиват по-бавно, просто явно ти се мислиш за по-готина и по-пораснала като движиш с по-големи...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
opredeleno twarde sre6tano i da te mom4etata nikoga nqma da porastnat twarde radko se sre6ta nqkoi na koito da mu e do6al akala pone mn dobre te razbiram
Tu es un r
em i az ne obi4am da postavqm xorata pod ob6t znamenatel ama ne sum sre6tala mom4e na po 16 17 koeto da e zrqlo pove4eto sa mn strani nz kfo iskat ama kakto kazax vsqko pravilo si ima izklu4eniq![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
хахах кат търсиш по зряло ходи с някои 70 годишен те са едни от наи зрелите шматки... тва че някаф не е избрал теб а другото момиче не е причина да са правиш на умна и да определяш какви са всички момчета на 16-17 .. като са набутваш на тапаци тва си е твои проблем не на момчетата ... ходи си с 30 годишните ...
Момче съм и съм имал няколко такива случай. Но не и толкова колкото с момчета. Наистина има много пикльовци на по 16-17...Първоначално написано от pristrastenata
В училище бъка от тях. Там всички на куп... ужасно
Не знам ама се радвам, че съм момче, което харесва момичета. Не ви е лесно на момичетата
![]()
spored men vie ne q razbraxte tq ne mu se surdi 4e e izbral drugata macka,a 4e ne e do6ul kat muj i da i kaje taka i taka a e ovurtal i se e durjal kat "putka" s izvinenieПървоначално написано от asdadasdsada
![]()
koItO nQma KLaSa nIkoGa NqmA dA q PrIdoBiE
[quote="MajeStic"]Това к'во общо има с темата?!Първоначално написано от pristrastenata
![]()
Иначе...както в много от постовете дотук беше заявено - няма значение възрастта. Може да си на 15 и да си съвсем зрял и точен човек, може да си на 25 и да си лигльо/лигла с детски акъл и разбирания. Всичко е до човека, а според мен, това съзряване зависи много и от средата, в която израстваш, развиваш се и общуваш